Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ez rosszul esik?
Egyedül voltam egész héten itthon, szüleim elutaztak. Barátom tudja, hogy félek a sötétben ha egyedül vagyok (nevessetek ki nyugodtan, lehet hogy gáz de vállalom hogy gyáva vagyok :D ) Egy nap itt is aludt, de szombat este is vihar volt, délután próbáltam rávenni hogy aznap is aludjon velem, de nem volt rá hajlandó..
Ez nekem kicsit rosszul esett, hiszen nem volt más dolga tudtommal. Mikor ezt mondtam neki, akkor egyből megsértődött hogy önző vagyok, meg stb, azon meg újra kiakadt mikor mondtam neki, hogy oké ha nem akar ennyit velem lenni akkor szóljon és kevesebbszer találkozunk.
Fiúk, ti átmennétek a barátnőtökhöz, ha nem lenne más dolgotok, és a lánynak szüksége lenne rátok? (és persze kiváló alkalom a szexre, hiszen üres az egész ház :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!