Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ti miért dőltök be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti miért dőltök be a feltolt melleknek?

Figyelt kérdés

Sok kis tini lánynak fel van tolva a nyakukba a mellük és ti elhiszitek,hogy 15 évesen olyan mellük van?

Komolyan ha raknék fel egy képet saját magamról (C-kosár) push up melltartóval és egy sima melltartóval és melltartó nélkül soha többé dőlnétek be ennek,nagyon nevetségesek vagytok..

2013. júl. 17. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nos miért nem raktál fel képet? Én pl. nem tudom miről beszélsz...
2013. júl. 17. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: Bennem most egy világ dőlt össze...sőt, kettő darab világ tette ezt bennem, ha jobban belegondolok az agyammal ebbe a dologba most így a nyári délutánban, oxigént szívva, elmélázva ezen, meg azon, a világ nagy dolgain...
2013. júl. 17. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Ki dől be neki? Ekkora marhaságot... Jaaa, férfiaknak címezted a kérdésed, itt rontottam el. Tudod a 15 éves kislányokat a 15 éves kisfiúk nézegetik többnyire. Hogy ők miért dőlnek be ennek? Mert 15 éves kisfiúk azért.
2013. júl. 17. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
En peldaul egybol meglatom ha fel van tolva. Szanalmasnak talalom, mintha kitomnem a boxerem... de abogy feltetted a kerdest meg szanalmasabb.
2013. júl. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!