Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti miért dőltök be a feltolt melleknek?
Figyelt kérdés
Sok kis tini lánynak fel van tolva a nyakukba a mellük és ti elhiszitek,hogy 15 évesen olyan mellük van?
Komolyan ha raknék fel egy képet saját magamról (C-kosár) push up melltartóval és egy sima melltartóval és melltartó nélkül soha többé dőlnétek be ennek,nagyon nevetségesek vagytok..
2013. júl. 17. 16:34
2/14 anonim válasza:
Kit érdekel? Látványnak jó. Amikor meg akció van, akkor teszek rá.
3/14 anonim válasza:
Nevetségesek? Akkor te meg provokatív...
5/14 anonim válasza:
Te vagy nevetséges, ha azt hiszed bármilyen férfit is érdekel ez.
7/14 anonim válasza:
Kérlek, tegyél fel. Kíváncsi lennék rá :)
8/14 anonim válasza:
kedves kérdező! nem kell felháborodni, a látvány a lényeg, azt nézik az utcán, amúgy nem mindegy mit csinálnak, Te meg nézegessed a fiúkon amit akarsz N
9/14 anonim válasza:
Nekem epp mind 1 mekkora melltartot hord meg mekkora a melle xD nekem nem az a lenyeg szal meg ni meg nezi az ember hümmög 1 et es megy tovabb :D 25 F
10/14 The Other válasza:
A megszólítás "férfiak", de a kifejtésben már 15 éves tinilányokkal példálózol.
Szerintem 25 felett a férfiaknak már elég gáz 18 alattiakkal ismerkedni, míg a tinifiúk bármilyen kirakott csöcsre beindulnak, tökmindegy, hogy feltolt vagy nem.
Azt pedig végképp nem értem, hogy jön ehhez a te melled. De a tinifiúk biztos be fognak indulni, mert "csöcsös képet" helyeztél kilátásba. Biztos ez kell neked, hogy csöpögjenek neked priviben...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!