Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi előnye is a nagy melleknek?
Pakold ki őket és megtudod...
2012. dec. 27. 03:13
Funkcionálhat pasimágneskét.
2012. dec. 27. 03:17
Esetleg párna a pasi fejének. Öregkorodra mindenféleképpen csak hátrányos lesz sajnos.
2012. dec. 27. 03:18
Hogy érted a kérdést? Az én szememben van, mert sokkal több esélyed van, hogy összejövök veled. Szeretem a nagy mellű lányokat. Biztosan van még olyan pasi mint én, sőt elég sok, aki bírja őket, szinte mind. A magára valamit adó férfi nagy mellekkel megáldott csajokat gyűjt magának, már csak hogy dicsekedhessen is velük. Mert a nagy mell a szemembe egyenlő a "jó nő" kifejezéssel, persze csak ha van egy formás alkatod is hozzá. Akkor bombanő vagy. Csak egy kis titkot elárulok: Nézd meg, hogy szinte minden nagymenőnek bögyös a csaja. Szerinted véletlen? Nem. Természetesen mindenkinek más tetszik, meg úgy igazából a szerelemnél nem számít a méret, de nagyot dob a lapba ismerkedés, figyelemfelkeltés szempontjából! Úgy hogy ne rinyálj!
2012. dec. 27. 03:20
5/20 A kérdező kommentje:
"Öregkorodra mindenféleképpen csak hátrányos lesz sajnos."
-Jó nagy hülyeség, mert akkor már minden hátrányos, nem igazán a mellem lesz a legnagyobb bajom. Meg én meg sem akarom inkább élni már azt...
Ma 03:20. Nem az a baj, hogy rinyálok, de már elegem van, hogy egy normális fiút nem találok, mert mindig csak bunkó, szexre menő vaddisznókat fogok ki, mert normális fiú nem mer közeledni, illetve volt olyan fiúm, aki aztán szakított velem, mert irigy volt, hogy túl sok az udvarlóm. Meg folyton odavetődik még a nők szeme is, annyira nevetséges.
Nem hogy örülnél, hogy még a nő társaid is megbámulnak :D. Én a kis melleket szeretem, de a nagyokat sem vetem meg.
2012. dec. 27. 03:27
7/20 A kérdező kommentje:
Ma 03:27. Hidd el, régebben még előnynek is hittem, de ma már beleuntam, nem jó érzés, hogy folyton csak egy helyre összpontosítanak az emberek, annyira kínos.
A melleknek senki nem tud ellenállni, nem gondoltam, hogy ez valakit egyenesen zavarhat. Összekicsinyíteni nem tudod sajnos, nos, technikailag tudnád, ha valami életveszélyes mennyiséget fogysz.
2012. dec. 27. 03:37
A hátrány a személyiségedben keresendő. Sírsz, hogy nem találsz egy normális pasit sem, de pont te vagy az, aki csak a "hű de nagymenő" szexgépekre hajtasz. (Igen, emlékszem a régebbi kérdésedre.) Akkor meg? Ha pont te magad állsz útjában annak, hogy olyan pasit szerezz, akit nem csak a külsőd érdekel?
2012. dec. 27. 03:51
Már hogyne lennének előnyei a nagy melleidnek
-Praktikus helye van a papírpénz gyűjtésének.
-Mozi után is rendszerint találsz még pattogatott kukoricát.
-Tudod hol keressed előszór az elveszett fülbevalódat.
-Nem csap téged orrba a lengőajtó.
-Légzsák nélküli kocsiban is biztonságban érzed magadat.
2012. dec. 27. 04:08
Kapcsolódó kérdések: