Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bármi előnye is a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi előnye is a nagy melleknek?

Figyelt kérdés
...mert én csak hátrányát érzem. -.-
2012. dec. 27. 03:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy pontosan mekkorák?

Legjobb lenne egy kép ugyebááár, de persze álmodik a nyomor :)

2012. dec. 27. 04:12
 12/20 anonim ***** válasza:
attól függ, lógnak?
2012. dec. 27. 04:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem.
2012. dec. 27. 05:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Te magad gondolkozol túl negatívan,ilyen nem létezik hogy valaminek csak hátránya van,azzal a sráccal is volt probléma mert mi az hogy azért romlik el egy kapcsolat mert sokan buknak rád,egy egészséges önértékelésű pasi büszke lenne egy ilyen barátnőre és kiélvezné ezt az adottságodat.Ha pedig látja hogy zavar ha sok pali nyáladzik utánad akkor a pofátlanabbakat helyreteszi.
2012. dec. 27. 06:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ebben igazad van, de sajnos ez a fiú ilyen volt. :( Nagyon megszenvedtem azt a kapcsolatot, mert egyszerűen nem bírt magával, de én meg nagyon szerettem őt, eszembe sem jutott megcsalni őt. De ő ezt nem hitte el, akárhányszor is mondtam neki, ezért ez volt a legjobb, amit tehettünk...
2012. dec. 27. 07:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Van egy óriási hátránya: Mire körbepuszilgatom az egyiket, eltelik a fél éjszaka. A másikkal a másik fele, máris reggel van és még nem történt igazából semmi.

Mellesleg imádom őket!

F.

2012. dec. 27. 10:19
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi!.. xD
2012. dec. 27. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:

#15! Az egymás iránti bizalom semmi összefüggésben nincs a mellek nagyságával. Az egyéniség kérdése. Ilyen volt a pasi és kész. Keress másikat!

F.

2012. dec. 27. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy szórakozóhelyeken nem fogsz unatkozni. Pár barátommal pont azon szórakoztunk nemrég, hogy megkerestük a legvékonyabb lányt a legnagyobb mellekkel és néztük, hogy milyen gyakran mennek oda hozzá a hapsik, amikor elkezd táncolni. Nem viccelek, de 3-5 percenként mentek oda hozzá, míg a kontrollnak tekintett "sima" csinos lánynál körülbelül 6-an próbálkoztak be az este alatt...

Amúgy az előny (férfi szempontból), hogy az ilyen lányoknak gyakrabban fáj a háta, emiatt sűrűbben igénylik a masszírozást :)

2012. dec. 27. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:
ha nem lógnak akkor semmi baj nincs velük :D mondjuk én a kicsiket szeretem, de én szeretek büszke lenni a barátnőmre, szóval nem zavarna ha más is megnézné xD
2012. dec. 27. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!