Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok mit tegyek?

Ne foglalkozz vele! Amelyik lány 13-14 évesen már elkezdi a nemi életét, arról a környezetének is meg lesz a véleménye! Lányok, annyi ribi van már, muszáj őket venni példának??????
18/F

Hogy mondd el?
Ha a pasizáshoz nagy vagy, akkor ehhez az aprócska dologhoz is elég kurázsidnak kell lennie. Nem csak akkor kell ám nagylánynak lenni, amikor pasikról, meg szexről van szó, hanem akkor is, amikor anyucinak be kell vallani ezt - azt. pl. teherbe estem, mit tegyek? Nem védekeztünk, mit tegyek? Unalmassá vált a szexuális életem, mit tegyek? 18 vagyok, de "még csak" 20 pasim volt, nem ciki?
Én 12 évesen jártam valakivel... El se mondtam a szüleimnek csak a tesómnak... (neki mindent elmondok és ő is nekem 18évnél öregebb) Csak a tesóm kikotyogta ők meg mondták hogy húú... :) nem volt semmi :D Bár sztem irok egy kérdést mer átmentem a suliból és naon tetszik valaki :D majd irok!
13/F

én is 13 éves lány vagyok, és engem is zavar hogy nincs barátom, az én korombelieknek is van úgynevezett "pasijuk"
de ebben a korban most inkább a tanulmányaimmal foglalkozok, mert ezek az évek azok, amik eldöntik hogy később melyik gimibe mész, aztán meg hol tanulsz tovább...
de ha téged ennyire zavar hogy nincs barátod akkor ismerkedj, mondd el anyukádnak bátran! hisz ő is volt gyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!