Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már szeretnék párkapcsolatot, de nem tudom hogy a szüleim ehhez mit szólnának és ezért nem merek kezdeményezni senkinél, pedig már a körülöttem lévő lányoknak van fiújuk nekem meg nincs, segítsetek (: köszönöm.
2009. okt. 19. 20:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
azt hittem az a baj h lany vagy es raadasul 13 xD
2009. okt. 19. 21:39
 12/28 anonim ***** válasza:
8%
Állj fejen és fosd tarkón magad!
2009. okt. 19. 22:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ebben te döntesz de 13 évesen még nem állsz kész egy párkapcsolatra. Szüleid biztos nem mennek bele, meg is értem őket. Jön a sablon duma h ráérsz még ezzel, és ez nagyon is igaz. Nekem 19 évesen lett először barátom, és nem bántam meg h nem korábban lett párkapcsolatom.

Azoknak a lányoknak akiknek most van pasijuk lehet h felnőtt korukra nem lesz(aki korán kezdni az ritkán áll meg 1 vagy 2 pasinál).

Szóval ne tegyél semmit:)

2009. okt. 19. 22:23
 14/28 anonim ***** válasza:
Érdekes, meglehetősen hasonló cipőben járok. Puszta különbség, h én jóval elmúltam 16. De barátot nem azért szeretnék, mert másoknak van, csakis magam miatt, hogy nekem jó legyen. Ha az lenne a menőbb, h mindenki szingli, nekem attól még lenne barátom, ha nekem az a jobb. Igazából még ennyi idősen, és sokkal idősebben sem lesz az, h megszállotan keresek majd egy fiút, h végre legyen már valaki. Mindent a természetre és sorsra bízok, mert ez a normális. Tulajdonképpen mindenben utálok másokat követni, másokra hallgatni. A magánéletemnek pedig már durván semmi köze nincs a többi ember magánéletéhez. Szóval tanács: Várd ki a te időd. Nagyobb boldogság lesz, mint idő előtt a többiek után a kútba ugrani. (Amúgy azon gondolkoztál már, h azok akik a környezetedben vannak miért vannak annyian együtt? Tényleg szerelmesek, vagy csak bebeszélik maguknak és másoknak, csak azért, h legyen valakijük?..)
2009. okt. 19. 23:16
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Hogy mit tegyél 13 évesen? TANULJ, HOGY NE LEGYÉL EGY ALULISKOLÁZOTT SENKIHÁZI!
2009. okt. 21. 23:37
 16/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszolóknak:) .. és képzeld tanulok.. hatosztályosba járok.. szval kuss... am. meg hogy lennék terhes ?! -.-
2009. okt. 25. 16:41
 17/28 anonim ***** válasza:
hát úgy lennél terhes,hogy ez a kérdés és az a válasz kb egy színvonalon van:D
2009. okt. 27. 12:57
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is terhes vagy. Tipikus tünteteket produkálsz. Mond el a szüleidnek.
2009. okt. 27. 13:00
 19/28 anonim válasza:
48%
szija!13 wagyoK én is és szerintem nyugottan lehet pasid!nekem is van^^ de én anyámék előtt megse emlitem!!
2009. okt. 27. 13:29
 20/28 anonim ***** válasza:

13 éves lány vagyok mit tegyek?

Várj egy évet, és akkor 14 éves lány leszel! Esetleg operáltasd át magad pasivá, és akkor 13 éves fiú leszel!

Ilyen kérdést, öcsém...

2009. okt. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!