Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már szeretnék párkapcsolatot, de nem tudom hogy a szüleim ehhez mit szólnának és ezért nem merek kezdeményezni senkinél, pedig már a körülöttem lévő lányoknak van fiújuk nekem meg nincs, segítsetek (: köszönöm.2009. okt. 19. 20:48
11/28 anonim válasza:
azt hittem az a baj h lany vagy es raadasul 13 xD
12/28 anonim válasza:
Állj fejen és fosd tarkón magad!
13/28 anonim válasza:
Ebben te döntesz de 13 évesen még nem állsz kész egy párkapcsolatra. Szüleid biztos nem mennek bele, meg is értem őket. Jön a sablon duma h ráérsz még ezzel, és ez nagyon is igaz. Nekem 19 évesen lett először barátom, és nem bántam meg h nem korábban lett párkapcsolatom.
Azoknak a lányoknak akiknek most van pasijuk lehet h felnőtt korukra nem lesz(aki korán kezdni az ritkán áll meg 1 vagy 2 pasinál).
Szóval ne tegyél semmit:)
14/28 anonim válasza:
Érdekes, meglehetősen hasonló cipőben járok. Puszta különbség, h én jóval elmúltam 16. De barátot nem azért szeretnék, mert másoknak van, csakis magam miatt, hogy nekem jó legyen. Ha az lenne a menőbb, h mindenki szingli, nekem attól még lenne barátom, ha nekem az a jobb. Igazából még ennyi idősen, és sokkal idősebben sem lesz az, h megszállotan keresek majd egy fiút, h végre legyen már valaki. Mindent a természetre és sorsra bízok, mert ez a normális. Tulajdonképpen mindenben utálok másokat követni, másokra hallgatni. A magánéletemnek pedig már durván semmi köze nincs a többi ember magánéletéhez. Szóval tanács: Várd ki a te időd. Nagyobb boldogság lesz, mint idő előtt a többiek után a kútba ugrani. (Amúgy azon gondolkoztál már, h azok akik a környezetedben vannak miért vannak annyian együtt? Tényleg szerelmesek, vagy csak bebeszélik maguknak és másoknak, csak azért, h legyen valakijük?..)
15/28 anonim válasza:
Hogy mit tegyél 13 évesen? TANULJ, HOGY NE LEGYÉL EGY ALULISKOLÁZOTT SENKIHÁZI!
16/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszolóknak:) .. és képzeld tanulok.. hatosztályosba járok.. szval kuss... am. meg hogy lennék terhes ?! -.-
2009. okt. 25. 16:41
17/28 anonim válasza:
hát úgy lennél terhes,hogy ez a kérdés és az a válasz kb egy színvonalon van:D
18/28 anonim válasza:
Szerintem is terhes vagy. Tipikus tünteteket produkálsz. Mond el a szüleidnek.
19/28 anonim válasza:
szija!13 wagyoK én is és szerintem nyugottan lehet pasid!nekem is van^^ de én anyámék előtt megse emlitem!!
20/28 anonim válasza:
13 éves lány vagyok mit tegyek?
Várj egy évet, és akkor 14 éves lány leszel! Esetleg operáltasd át magad pasivá, és akkor 13 éves fiú leszel!
Ilyen kérdést, öcsém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!