Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már szeretnék párkapcsolatot, de nem tudom hogy a szüleim ehhez mit szólnának és ezért nem merek kezdeményezni senkinél, pedig már a körülöttem lévő lányoknak van fiújuk nekem meg nincs, segítsetek (: köszönöm.2009. okt. 19. 20:48
1/28 anonim válasza:
Nyugodtan ráérsz arra még. Ne érdekeljenek a többiek, nem szabad azt elsietni.
2/28 anonim válasza:
13 évesen, ha nem arra hajtasz hogy döngessenek meg, bátran kezdeményezz! Azért egy 13 éves kapcsolat nem olyan mint mondjuk egy 25 évesé. Nekem is volt, 10 évesen is "szerelmem". :D
3/28 anonim válasza:
Csak azért,mert a többieknek van,te ne akarj.Nagyon korai még,eljön az ideje.Nyugi.
4/28 anonim válasza:
Ne siesd el, tényleg.
Én 15 évesen kezdtem pasizni, de komolyan, annyira ráértem volna még... Csak a baj van velük:D Oké, fiatal vagyok még ahhoz, hogy ilyet mondjak, de visszasírom azt az időt, amikor még nem érdekeltek a pasik, minden annyival egyszerűbb volt... Élvezd ki, hogy 13 éves vagy, majd később foglalkozol ezzel:)
17/L
5/28 A kérdező kommentje:
köszönöm (: .. és ha mégis szeretnék a szüleimnek hogy mondjam el :S ?
2009. okt. 19. 20:57
6/28 anonim válasza:
Nem kell mindent mindig tudniuk. :D Meg ne használd előttük a "pasim", "fiúm" szavakat, hanem inkább barátként említsd!
7/28 anonim válasza:
Ha a szüleidnek van esze nem fognak belemenni. 13 évesen ne ezzel foglalkozz, igazság szerint 16-17 körül kéne elkezdni gondolkodni rajta! A körülötted lévő lányok meg egytől egyig címeres qrvák, remélem te nem akarod magadra ölteni e megtisztelő címet...
8/28 A kérdező kommentje:
igazatok van (: köszönöm
2009. okt. 19. 21:08
9/28 anonim válasza:
szerintem a válaszolók többségének nincs igazuk. nyugodtan pasizz, ha azt akarsz. ugyse arról van szó hogy egyből lefeküdtök egymással, egy kis szájra puszi, csókocska még senkinek nem ártott. szal hajrá, ismerkedj pasizz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!