Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mikor fogjátok már megérteni, h egy nőnek férfira van szüksége, aki azért kemény is tud lenni? Nem mindig csak a hiszti, nyavalygás, nyáladzás. Mutassátok már meg, h ki a férfi.
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 01:28
21/27 anonim válasza:
jajj bass*Zátok meg! minden nő sír-rí, hogy ő nagybetűs FÉRFI-t akar, de magába egyik se néz, hogy ő mennyire nagybetűs NŐ, és nem egy buta kis pi*csa. nyilván te kedves kérdező nagyon értelmes és nőies példány lehetsz...
22/27 anonim válasza:
Szerintem inkább olyan férfit akarj aki megértő, és hűséges. Lehet most nem így gondolod, de majd gondolj rá 20 év múlva milyen lesz az életed, és voltaképp kivel... Vagy netán vérbeli "Kanos" férfit akarsz, aki felszarvaz és netán ver otthon? Az már számdora "Igazi férfi"?
23/27 A kérdező kommentje:
nem értem, nálatok nem létezik az arany középút? amiket írtok, abból az jön le, h csak a két végletet ismeritek.(érzékeny, romantikus papucs - agresszív, erőszakos bunkó). csak annyit szeretnék, h határozott, céltudatos legyen.merjen kiállni magáért.
2013. júl. 15. 14:33
24/27 anonim válasza:
a "bunkó" mért nem jó, mit finnyáskodsz ?xd legalább őszinte a kapcsolat! és ha kihozzák belőlem az érzékeny állatot egész kedves tudok lenni szóval kikérem.
25/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, légyszíves írd le hogy szerinted milyen az igazi nő.
26/27 Dxeno válasza:
Mert NINCS középút. A férfi nem úgy van programozva. Vagy "harcos" üzemmód,vagy"gyengéd". Ezek millió éves genetikai tulajdonságok. Értem én,mire gondolsz. Kedves,de határozott. Ilyenek is tudunk lenni,csak ritkán. Mert vagy egyetért(ek),csak ne vitatkozzunk,és bújjon oda hozzám a lány. Vagy ne idegesítsen,és menjen a p....ba a f...ságaival. Megaztán.."Nővel vitatkozni olyan,mint kihallgatáson lenni: Jogod van hallgatni,minden amit mondasz felhasználható ellened"
27/27 anonim válasza:
A fenébe! Most tudtam meg, hogy nem is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!