Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, mikor fogjátok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mikor fogjátok már megérteni, h egy nőnek férfira van szüksége, aki azért kemény is tud lenni? Nem mindig csak a hiszti, nyavalygás, nyáladzás. Mutassátok már meg, h ki a férfi.

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 01:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen fölösleges ilyen kérdéseket kiírni, mert nem értik meg ezek úgyse. Ők csak azt értik, illetve nem értik, hogy ők az emberi tökéletesség, és az egész női nem a hibás, amiért ők nem kellenek senkinek.
2013. júl. 15. 03:38
 12/27 anonim válasza:
100%
És ti lányok, mikor fogjátok fel, hogy a férfiaknak meg egy NŐRE van szüksége? aki képes főzni takarnitani stb és nem csak sirni ha letört a körme? nőként viselkedni társaságban és nem úgy mint egy rossz r*banc? műmell müköröm műhaj és nektek az IGAZI férfi kell?
2013. júl. 15. 03:55
 13/27 anonim ***** válasza:
Aki csak pasi, az nem érti és nem is fogja érteni. Aki férfi, az meg attól férfi, hogy ilyen.
2013. júl. 15. 09:55
 14/27 anonim ***** válasza:

én eddig azt hittem, hogy a pasi egy olyan szó amit kizárólag lányok használnak maguk között

ha a nagymamád valami úri dáma lett volna biztosan rácsapott volna a szádra mikor először kicsúszott rajta mert meglehetősen pórias szó

2013. júl. 15. 10:51
 15/27 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, sajnos ez rossz helyre került :)
2013. júl. 15. 10:52
 16/27 anonim ***** válasza:
vagy mégsem^^
2013. júl. 15. 10:53
 17/27 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon elmaradott, maradi lehetsz, ha ezt a szót nem ismered, használod, hallod a hétköznapi életben.
2013. júl. 15. 12:18
 18/27 anonim ***** válasza:
persze, hogy ismerem, hiszen írtam, hogy ez egy olyan szleng szó amit lányok használnak egymás közt
2013. júl. 15. 12:23
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

A kérdező is tipikus példája azon bugyuta nőknek,akik maguk sem tudják, voltaképpen mi a fenét akarnak,de tőlünk, pasiktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék...

Ha érzelgős, romantikus a pasi, akkor az a baj, ha meg erőszakos tapló tinó, akkor meg az. Hát lóné örömét a seggetekbe, azt...

2013. júl. 15. 13:20
 20/27 anonim ***** válasza:

ugyan azért az ilyenk kis "akarok egy férfit" puncikat igényesen szét lehet kúrni majd elküldeni a konyhába ebédet csinálni :D

és igaza van! egy férfi legyen férfi.soha nem tűrném h egy percig is h egy nő parancsoljon,az én szavam a a szóóóóó bazzeg.

2013. júl. 15. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!