Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalják a férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják a férfiak az élettársukat?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kapcsolatom van egy férfival,akinek van egy gyereke és egy élettársa,de szerelmesek lettünk egymásba..

Mindennél jobban szeretjük egymást,de én most kezdem az egyetemet,ő meg 30 feletti..

Nem akarom elfelejteni,mindenképpen sírás lesz a vége ? :(

2013. júl. 14. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki megcsalja az pont azért, amiért a nők is.

Mert ilyenek...

2013. júl. 14. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy féreg, de te is az vagy, mert tönkretettél egy családot. Igen, sírás lesz a vége!
2013. júl. 14. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

#2: Két ember kell hozzá, a pasi simán mondhatott volna nemet, nem a csaj tette tönkre, hanem az, hogy a pasi leállt vele.

Amúgy kérdező, te is így járnál ezzel a pasival, téged is szépen megcsalna, miután csinál neked egy gyereket...

Van a hűtlen és van a hűséges férfi. Nincs középút!

2013. júl. 14. 19:00
 4/13 A kérdező kommentje:
bemutatott a legjobb barátjának és még a barátja is meglepődött,hogy megcsalja a nőt,akivel él,mert ő tényleg hűséges típus..most persze,ez hülyén hangzik,de ő tényleg az
2013. júl. 14. 19:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hűséges, aki az adott pillanatban mellette áll :)
2013. júl. 14. 19:02
 6/13 A kérdező kommentje:
tudtam,hogy ezt írtátok..igazából még annyi a kérdésem,hogy eltudjuk ezt titkolni ? mármint,hogy az élettársa ne jöjjön rá ?
2013. júl. 14. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze persze. A helyzet egyszerü és én durván fogok fogalmazni. A srácnak van egy családja, te mmag vagy a k*urvája ennyi. Tudom hogy megy ez egyik lány rokonom is igy járt. ebböl semmi jó nem lessz.
2013. júl. 14. 19:04
 8/13 anonim válasza:
Nem kellene a másikat leférgezni talán..
2013. júl. 14. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz jó vége,csak magadat áltatod.Te játékszer vagy a történetben,a feleség a balek,aki a sz@ros gatyákat mossa,a nyertes pedig egyedül a pasi.Ennyi.
2013. júl. 14. 19:10
 10/13 A kérdező kommentje:

nem a felesége,csak együtt élnek..

megkérdeztem tőle,hogy miért csalja velem ?

azt mondta,hogy engem szeret,de az a nő meg megtesz a közös gyerekért mindent és nem ezt érdemli,meg én fiatal vagyok..

na de hagyjuk,azért köszönöm a válaszokat :)

2013. júl. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!