Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban a férfiak vagy a nők csalják meg többen a párjukat?
Egyáltalán nincs különbség.
Mindkét nemben vannak r*hadékok és mindkét nemben vannak gyémántok. Fele fele arányban.
Szerintem ez helyzetfüggő :)
Én nem csaltam meg a barátom, és nem is fogom
"és a lány azt mondta hogy "azt hitte h ezzel vége" ."
:) Mindent meg lehet magyarázni! Az utóbbi időben már nem nagyon hiszek ebben a "nőknek csak érzelmekkel megy" dumában. Ugyanúgy rájuk is elég sűrűn rátör a b...hatnék, csak sosem vallják be. Ugyanúgy, mint azt, hogy fingani se szoktak.
Statisztikai adatok szerint, ha jól tudom, hasonló az arány, a férfiak egy picit többségben vannak. Statisztikától függetlenül szerintem is forma-forma az arány. Én több férfiról tudok, aki megcsalta a párját, mint nőről, de ettől más ismeretségi körében lehet fordítva is.
Azt viszont észrevettem, hogy a nők, akik csaltak, inkább érzelemből csaltak és beleszerettek a szeretőjükbe, a férfiak meg inkább csak a szex kedvéért.
szerintem a nők, csak ha egy férfi csinálja annak nagyobb a visszhangja
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!