Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a mai világban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egykirály csávó kérdése:

Szerintetek a mai világban a férfiak vagy a nők csalják meg többen a párjukat?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyik kutya másik eb. Nem sok különbség lehet:D
2013. jún. 12. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
egálban lehetnek
2013. jún. 12. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs különbség.

Mindkét nemben vannak r*hadékok és mindkét nemben vannak gyémántok. Fele fele arányban.

4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez helyzetfüggő :)

Én nem csaltam meg a barátom, és nem is fogom

5/11 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Elvileg egál, hivatalosan sokkal több férfi, gyakorlatilag meg szerintem ma már a nők átvették a vezetést.
2013. jún. 12. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
nők
2013. jún. 12. 22:16
 7/11 A kérdező kommentje:
engem már már kétszer megcsaltak és mindkétszer azért mert egy kicsit összevesztünk és a lány azt mondta hogy "azt hitte h ezzel vége" ...tehát szerintem is a nők többségben vannak a mai világban
2013. jún. 12. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:

"és a lány azt mondta hogy "azt hitte h ezzel vége" ."

:) Mindent meg lehet magyarázni! Az utóbbi időben már nem nagyon hiszek ebben a "nőknek csak érzelmekkel megy" dumában. Ugyanúgy rájuk is elég sűrűn rátör a b...hatnék, csak sosem vallják be. Ugyanúgy, mint azt, hogy fingani se szoktak.

2013. jún. 12. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Statisztikai adatok szerint, ha jól tudom, hasonló az arány, a férfiak egy picit többségben vannak. Statisztikától függetlenül szerintem is forma-forma az arány. Én több férfiról tudok, aki megcsalta a párját, mint nőről, de ettől más ismeretségi körében lehet fordítva is.

Azt viszont észrevettem, hogy a nők, akik csaltak, inkább érzelemből csaltak és beleszerettek a szeretőjükbe, a férfiak meg inkább csak a szex kedvéért.

2013. jún. 12. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem a nők, csak ha egy férfi csinálja annak nagyobb a visszhangja

20/l

2013. jún. 12. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!