Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj már minden ebben a mai világban?
Ha ronda vagy, azért bélyegeznek meg, ha szép, akkor azért szólnak meg, ha átlagos, akkor túl szürke vagy. Ha vékony vagy, az egészségtelen, ha kövér, az igénytelen, ha gyúrsz, akkor biztos izomagy vagy. Ha rendes vagy, barátzónás leszel, ha bunkó, akkor sikeres, de utálni fog mindenki a hátad mögött, ha ötvözöd a kettőt, akkor egyiket sem csinálod jól, unalmas vagy. És még sorolhatnám naphosszat, amiket itt olvasok, vagy a valóságban tapasztalok.
Az embereknek ma már semmi nem jó? Kész p*csa meleg málé, a seggük alá van tolva minden és élvezik, ha viszont valami nem az elképzelésük szerint történik, az már csak egyből csak szar lehet. Tisztelet a kivételnek! Mi lesz így az emberekkel sok év múlva? Hova süllyedhetünk még emberileg?
Nem tudom hány éves vagy, de úgy 20-25-30 éves korodra majd rájössz, hogy az élet küzdelem.
Küzdened kell, hogy azokat az értékeket megtartsd és tovább vihesd, ami neked fontos és sokat jelent. És ha magadhoz hű maradsz, akkor idővel jönni fog az is, aki ezt értékeli benned. Nem kell megjátszanod magad, nem kell alkalmazkodnod senki elvárásához. Nem leszel népszerű, csak boldog.
Én a nézeteimmel sokszor vagyok lesajnálva. De nem érdekel. Kezdetben rosszul eset és világot hibáztattam, de rájöttem, hogy nem érdemes. Lehetnék Teréz anya is, akkor belém tudnának kötni.
Így maradt az egyetlen út. Megvédeni az én értékeimet a világgal szemben is ha kell. Mert én ezeket fontosnak tartom és egyszer tovább akarom adni. És idővel én is megtaláltam azokat az embereket akik értékeltek azt aki vagyok. És boldog vagyok. Még akkor is ha 1000 okot a szemet tudnak vetni miért nem vagyok tökéletes. :)
Ez marhaság...
Hiába mondja 100 ember, hogy ügyetlen vagyok, én tudom magamrol, hogy ügyes vagyok.
Az egész csak bla bla!
Ha te nem teszel azért, hogy történjen valami akkor nem is fog. Sajna nem hullik semmi az ölünkbe. A mai fiatalság körülbelül 70 éves koráig fog élni, namost vlaójáb ripsz ropsz elérjük a 40-et aztán hipp hopp 50 és már itt van a nyakunkon a halál.-..
Szerintem b*szni kell mások véleményére és élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!