Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itthon is vannak érzékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon is vannak érzékeny pasik, akiknek nem csak a dugáson jár az eszük?

Figyelt kérdés

Számomra az a vonzó, ha egy fiú érzékeny, és a kapcsolatban inkább az öleléseken, bújásokon, apró csókokon van a hangsúly, nem az azonnali szexen...

Nem tudom, lehet velem van a baj. Én sokszor nézek ázsiai filmeket-sorozatokat, és ott mindig olyan gyengédek a fiúk, sosincs bennük szex, a legnagyobb fináléban is egy érzelmes, heves csók csattan el.

2013. júl. 13. 10:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Sokat simogat, ölel, puszil, beszélgetünk bármiről, akár az ő , akár az én gondjaimról, örömömről legyen szó.

De ha szexet akar, akkor nincs menekvés :D

2013. júl. 13. 11:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek! De az tény, hogy a perverzek mindig hamarabb fognak megtalálni, az ilyen érzékeny fiúk félősebbek. :)
2013. júl. 13. 11:42
 23/28 anonim ***** válasza:

# 18:

Ejha valaki de sok csalódáson esett már át...

2013. júl. 13. 11:53
 24/28 anonim ***** válasza:
23. Nem estem át csalódásokon, de 3 éve figyelem az oldalt, és van tapasztalatom abban, mennyi álszent ember van itt... Leírnak pár szép szót, egy másik topikban meg olyan kéréseket tesznek fel, és válaszokat adnak, hogy az ember haja is égnek áll, milyen tudatlanok és perverzek it az emberek. Szóval meglepődöm mindig ilyenkor milyen sok érzékeny és romantikus egyed kerül elő. Soha nem találni ennyit egy helyen mint itt...
2013. júl. 13. 12:23
 25/28 Akszidentális Errőr ***** válasza:

Vannak. Mondjuk az érzékenységnek sajnos elég sok hátulütője is van, például apróságok sokkal mélyebb nyomot hagynak az illetőben, mint másokban. Én már csak tudom. :\

A szex viszont fontos. Nem azonnal kell, mert szeretem az elnyújtott előjátékot, de azért a sok bújás, simogatás és csók jobb esetben egy jó forró szeretkezéshez kell, hogy vezessen. :)

2013. júl. 13. 12:56
 26/28 anonim ***** válasza:

mondhatni ilyen vagyok, csak mégis a dugáson jár az eszem, de nem az é hibám hanem a hormonrendszeremé :)

Amúgy te meg prűd vagy sajnos

2013. júl. 13. 13:15
 27/28 anonim válasza:
A 22. és a 25. válaszolóval értek egyet, mert én is hasonló cipőben járok. Amúgy kövezzetek meg, de melyik férfi fejében nem lapul a szex iránti vágy! :-)
2013. júl. 13. 14:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem csak a dugáson jár az eszem.A nyaláson és a szopatáson is.:)
2013. okt. 22. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!