Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon is vannak érzékeny pasik, akiknek nem csak a dugáson jár az eszük?
Számomra az a vonzó, ha egy fiú érzékeny, és a kapcsolatban inkább az öleléseken, bújásokon, apró csókokon van a hangsúly, nem az azonnali szexen...
Nem tudom, lehet velem van a baj. Én sokszor nézek ázsiai filmeket-sorozatokat, és ott mindig olyan gyengédek a fiúk, sosincs bennük szex, a legnagyobb fináléban is egy érzelmes, heves csók csattan el.
Sokat simogat, ölel, puszil, beszélgetünk bármiről, akár az ő , akár az én gondjaimról, örömömről legyen szó.
De ha szexet akar, akkor nincs menekvés :D
# 18:
Ejha valaki de sok csalódáson esett már át...
Vannak. Mondjuk az érzékenységnek sajnos elég sok hátulütője is van, például apróságok sokkal mélyebb nyomot hagynak az illetőben, mint másokban. Én már csak tudom. :\
A szex viszont fontos. Nem azonnal kell, mert szeretem az elnyújtott előjátékot, de azért a sok bújás, simogatás és csók jobb esetben egy jó forró szeretkezéshez kell, hogy vezessen. :)
mondhatni ilyen vagyok, csak mégis a dugáson jár az eszem, de nem az é hibám hanem a hormonrendszeremé :)
Amúgy te meg prűd vagy sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!