Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon is vannak érzékeny pasik, akiknek nem csak a dugáson jár az eszük?
Számomra az a vonzó, ha egy fiú érzékeny, és a kapcsolatban inkább az öleléseken, bújásokon, apró csókokon van a hangsúly, nem az azonnali szexen...
Nem tudom, lehet velem van a baj. Én sokszor nézek ázsiai filmeket-sorozatokat, és ott mindig olyan gyengédek a fiúk, sosincs bennük szex, a legnagyobb fináléban is egy érzelmes, heves csók csattan el.
Én is ilyen vagyok és szerintem rengeteg ilyen van még. Mondjuk ha az animékre gondolsz, akkor persze hogy olyan fiú nem létezhet a valóságban. Minden embernek van hibája és lehet, hogy kifogsz egy érzelmes embert, aki mondjuk buta és abban meg azért csalódsz.
Végül megemlíteném a moe kifejezést. Keress majd rá, hogy mit jelent.
A barátom folyton ölelget, csókolgat, sok puszi, meg mindenféle szeretgetés, de attól még szerintem ott már baj van, ha egy pasi ennyinél megáll és szexet nem akar, vagy csak ritkán. Amúgyis az a lelki kiteljesedése is a dolognak számomra. Gondolj bele, ennél jobban nem lehetnétek egyek egy pasival...
Szóval nem kell a szexre bűnként gondolni.
21L
A barátom is ilyen, és ő már az első randin sem adta a fullmenő csávót, hanem teljesen önmaga volt.
Bár külsőre nem jött be, a természete miatt kapott újabb és újabb esélyt, végül totál belezúgtam.
Na, én egyik se vagyok :D Nem a dugáson jár az eszem, viszont ennyire érzelmes se vagyok :D Sőt, az ázsiai meg romantikus filmeket is utálom. Muahaha. Fuk da police!
11:34: engem megnézhetsz, kint van a nevem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!