Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon is vannak érzékeny pasik, akiknek nem csak a dugáson jár az eszük?
Számomra az a vonzó, ha egy fiú érzékeny, és a kapcsolatban inkább az öleléseken, bújásokon, apró csókokon van a hangsúly, nem az azonnali szexen...
Nem tudom, lehet velem van a baj. Én sokszor nézek ázsiai filmeket-sorozatokat, és ott mindig olyan gyengédek a fiúk, sosincs bennük szex, a legnagyobb fináléban is egy érzelmes, heves csók csattan el.
Én pont ilyen vagyok.
Még 1 évvel ezelőtt egy hozzám hasonló lányba szerettem bele 1 hét alatt, amit be is vallottam neki, de én is bejöttem neki, ezáltal már 1 éve boldogok vagyunk. :)
Léteznek, csak muszáj nekem is elrejtenem ezt és játszanom a vagányt amíg össze nem jövök valakivel, mert ha előtte mutatom ki akkor vagy loloznak egyet magukban, vagy barátnak leszek jó (vagy mindkettő).
Ha már összejösz egy csajjal akkor már kimutathatod minden érzésed, DE akkor már nem zavarja a csajt. Fucking logic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!