Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú hogy szólíthat le egy lányt a buszon (villamoson, trolin, metrón stb. )?
Hát én olyan buszon utazok, hogy szörnyű. Minden egyes nap kinyomják belőlem a szuszt is hogy felférjen még 1 ember, pedig már nem fér fel.. Na mind1.. És pont tegnap volt, hogy egy tök ismeretlen csávóval így össze cuppantunk kb. Nagyon gáz volt, de kijött belőlem a röhögés.. És csak szakadtam a röhögéstől. A srác is elkezdett röhögni. És rögtön elkezdtünk beszélgetni. Nagyon rendes volt.. :)
Amúgy buszon belüli "dugóba" lehet a legjobban ismerkedni..
Tényleg a vicces részénél kell megragadni. Valami olyat kell mondani, vagy csak mutatni, amitől a másiknak jobb kedve lesz. De pl. a cikis helyzetek is ilyenek.
Ismét a tömött busz szituáció, pont az ajtónál állok, előttem 1 srác áll a lépcsőn.. Valami füzetből tanult, én meg nem tudtam sehol sem kapaszkodni.. És fékezett a busz, ekkor én avval a lendülettel kicsaptam a kezéből a füzetet... Sikerült elkapnia, nekem meg pont arra volt időm, hogy bocsánatot kértem és elkezdtem röhögni. A srác úgy nézett rám, mint 1 hülye gyerekre, aztán mégis neki állt beszéli. Szerintem ő volt életem szerelme. Mert én akkor bele szerettem.. Utána még párszor találkoztunk, beszélgettünk is, és utoljára azt mondta, hogy kiköltöznek Angliába és többé nem tudok bele kötni tanulás közbe.. Fájó pont volt, szóval csak csínyán.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!