Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú hogy szólíthat le egy lányt a buszon (villamoson, trolin, metrón stb. )?
Szerintem jobb, ha valami olyasmivel szólítod le, amiből nem feltétlen egyértelmű, hogy bejön, illetve amire nem igen, vagy nem választ ad. Illetve rosszul írom. Lehet egyértelmű, hogy bejön, általában az. De a játék más. Általában eljátsszátok, hogy nem egyértelmű.
Igen-nem: Részben, mert kínos, ha visszautasít (számára is az lehet), részben pedig, mert sok lány nem szereti, ha tudod, hogy tetszel neki, vagy egyértelművé teszitek, nem játsszátok el, hogy..., vagy pedig, mert többre vágyik. Az kell, hogy jobban bedobd magad, "erőltesd meg" magad egy kicsit. Egyébként meg légy természetes, laza, játékos (ez már túl sokszor jön elő..:)) Igazából mindenkinek más jön be. Én azt írom, hogy nekem mi tetszik, vagy nem tetszik.
Nincsenek túl jó tapasztalataim az ilyen megállóban való leszólítással kapcsolatban.
Volt valaki, aki letámadott azzal, hogy milyen szép a szemem, mennyire gyönyörű vagyok (kb. 17 éves voltam) és én ettől teljesen leblokkoltam, mert:
1. nem szimpatikus az illető ilyen leszólítással, ill. ha így letámad
2. nem tudok mit válaszolni
3. Én például gátlásosabb vagyok, a mai fiatalok nagyjához képest még inkább
4. ilyen könnyen "szerezhetőnek" gondolnak...?
Na de a fiú volt a tapasztalatlan, mint kiderült. Többször ilyen nem fordult elő.
Egy másik eset:
Szintén megálló. Rám nézett én pedig vissza, de ennyi. Ő ezt már jelzésnek vette. Beállt mellém. Idősebb volt, de gátlásosabb. Megkérdezte, hogy kérdezhetne-e valamit. Én persze igen?-nel válaszoltam. Aztán azt kérdezte, lenne-e kedvem beszélgetni.
Na erre mit lehet válaszolni? Már az igen is hülyén hangzunk és elakadhatunk itt. Nem biztos, hogy van közös téma, de leginkább nagyon fáradt voltam (az illető mellesleg nem tetszett, de nem ez volt a lényeg, nem ezen múlott, hisz beszélgetni bárkivel lehet..) Szóval elnézést kértem, és nemmel válaszoltam (persze bővebben, de nem emlékszem, pontosan mit). Kínos volt még ott álldogálni egymás mellett.
Ha nincs kedve, önbizalma...stb az illetőnek, akkor mindegy, hogy mit mondasz.
Ha szimpatikus vagy neki, és tetszik a stílusod, van kedve beszélni, nem fáradt hozzá, vagy ideges valami miatt...stb, akkor megint mindegy lehet. Persze csak ha normálisabb szöveggel állsz elő, nem durvával, túl nyomulóssal.
Még egy olyan egyszerű kérdéssel is indíthatsz, hogy hány óra van? :) Mikor ment el a busz, tudja-e? Merre megy? (nem a busz, hanem az illető :)) Ha kifigyelsz valamit a környezetetekben, bármit, amihez lehet vicces megjegyzést fűzni, akkor azt be lehet vetni.
Lehet egy vicces emberhez (persze vigyázva, ne tűnj bunkónak), helyzetekhez. Nekem az ilyesmi tetszik. Gondolj bele: ha úgy kezdődik egy kontaktus, hogy az illető megnevettet....:) Persze nem mindenkinek van humora. Most a lányokra is gondolva... Sokaknak nincs humora, vagy meglepődnek, nem tudnak jól reagálni. Szóval tényleg mindig ott a lehetősége, hogy nem úgy jössz ki a dologból, de nem erre kell gondolni, és ha így adódik, sem baj...
Ja ha ilyen viccesebb, humorosabb srác vagy, tehát tudsz rögtönözni, és tényleg van olyan helyzet, vagy bármi, amire rá lehet húzni valamit, és nem nagyon elvont a vicc, a másik is nagy valószínűséggel érti, akkor az is elég, ha csak mellette állsz, és ránézel, aztán vissza, arra, amit éppen észrevettél. Egyébként annyi ilyen van.
Néha már adott is az egész, az ilyenekhez kreativitás, vagy olyan jó humor sem kell. Van, ami önmagában vicces, neked csak fel kell hívni rá a figyelmet. Minden héten általában többször látok busz, vagy villamos után őrült módjára futó embereket. Sokan tényleg idétlenül festenek - múltkor egy csupaizom, bulldog fejű, börtönből szabadult "feelingű" 30-as emberszerűnek is csak jó indulattal mondható "szép", nőies ívűre szedett, tetovált szemöldökű :)) egyént láttam eszeveszett gyorsan, agresszív állat módjára rohanni a villamos után. Hadd tegyem hozzá, hogy a villamos már x másodperce elindult, és nem csak ballagott. :)) Egyedül voltam, de képtelen voltam abbahagyni a nevetést jó ideig. Ha van mellettem valaki, csak annyit is elég kérdeznie, hogy: Szerinted utoléri? Vagy valamit azzal kapcsolatban, hogy a sofőr menekül, vagy az utasok félelmével kapcsolatban, tehát itt kb. minden vicces lett volna. És máris elindulhat a beszélgetés, nevetés.
Nos ennyi így fél hatkor, nem alvás miatt...bár tudnék még írni eseteket, ez a lényeg volt:)), bármilyen hosszúra is sikerült.
Jó, hogy most veszem észre, hogy nem megállóról van szó.:)) Volt egy ilyen kérdés is. Na nem baj, a leírtakat meg lehet valósítani buszon is, ha egymás mellett álltok, kifelé néztek, vagy valami olyan ember, szituáció van, történik a buszon.
Na meg a leírt esetekben (nekiesés, összenyomódás, ami nem ritka) is lehet "produkálni" magad.:) Csak tényleg engedd el magad és ha jó kedven van, hát mosolyogj. Nem kell, hogy az "átlagmagyar" mintát kövesse mindenki. Már elnézést...
-hello, tim vagyok, mi a helyzet?
-hello, tim vagyok, úgy láttam imádnivaló vagy, és idejöttem
„mint ha ismernéd megnyitás”
vad idegen csajnak odaköszönni ... szia rég láttalak mi van veled ... meg se ismersz ? ... stb ... a csaj zavarában lehet hogy nem is tud semmit tenni ... aztán hoppá végén kiderül hogy ne is ő az minő véletlen hogy hasonlít valakire
te meg milyen újságot/könyvet olvasol ? ... stb
Szia! Mi a véleményed a:
a cseh sírások bérezéséről,
a zsíros farkú törpe makik párzásáról,
arról hogy anyám töltött káposztát főzött annak ellenére hogy paprikás krumplit kértem,
hogy Micheal Jacksont többen feltámadni vélték a napokban, ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!