Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom hogy nagyon felelőtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy nagyon felelőtlenek voltunk a barátnőmmel . Vízbe voltunk 30 -40 fokos (termálvíz). ő nekem kiverte és én azután 10 percel a hüvelyébe kb 3-4m cm er re bedugtam hogy érezze hogy milyen lenne ha elvesztené . Lehetséges hogy terhes legyen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 11. 00:24
1 2 3
 21/28 xenon11 válasza:
Meg annyi hogy lécci, ha már megteörtént ez az eset. Ne mondjátok azt hogy nagy hiba volt. Ne mondjátok hogy megbántátok mert mikor megtettétek jo volt. Inkább röhögjetek egyet az egészen és máskor jobban figyeljetek oda. Ha lehet inkább gumival próbáljátok :) ezt ne ugy vegyétek hogy most összedől a világ. Szerintetek a felnöttek, a szüleitek hány évesen kezdték. Most nem arra biztatlak hogy csináljátok de csak nem akarom hogy lelkiismeretfurdallásotok legyen. De ezt komolyan kell venni. Használjatok gumit vagy valamit:/
2013. júl. 15. 23:00
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát eddig semmi jele hogy terhes lenne semmije se fáj és semmi fertőzés :) terhességi teszt nem volt még de szerintem nem is fog kelleni :) igazad van Xenon jó volt meg minden csak az a gond hogy úgy kezdődőt hogy meg kérdeztem hogy oda dörgölhetem e és az lett belőle hogy rögtön próbálkoztunk be tenni és addig toltam csak hogy érezze de tovább nagyon nem is ment volna abból a helyzetből csak ha rá ül de nem is akartunk többet még . 3 évet várni akarunk vele minimum de nem hiszem hogy kifogjuk bírni és köszönet: xenon11-nek , Andais nak :) tanultunk az esetből :)
2013. júl. 16. 01:27
 23/28 anonim ***** válasza:
gumi termál vízben? omg. Xenon te hány éves is vagy? Nehogy úgy csináljátok mert b*szhatjátok mivel a gumi vízben nem tartós. Inkább maradjatok a sima pettingnél vagy orálnál ha már nem birjátok ki.
2013. júl. 16. 11:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Nyugi nem termál vízbe fogjuk csinálni . eszünk ágába sincs csak neki is utólag esett le hogy fertőzés meg stb. :) hülyék voltunk 1x és ennyi :)
2013. júl. 16. 15:44
 25/28 xenon11 válasza:
Éppen nem arra célzok hogy épp vizben próbàlkozzanak. Vizben semmi értelme nem lenne a guminak:D ennyire ne forgasd ki a szavam
2013. júl. 22. 23:07
 26/28 xenon11 válasza:
Amugy én se vagyok idősebb. 14/L :)
2013. júl. 22. 23:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Elmegy a kedvem a termálvíztől, meg mindenféle víztől. :S De ugye ezt nem a sör virsi fesztiválon csináltátok?
2013. júl. 24. 17:09
 28/28 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek hogy ilyen érzés hozok elő néhány emberbe ..... nagyon felelőtlenek voltunk :/ nem tehetünk róla már hogy vízbe akartuk ... Sajnálom . 1 et megfogadtunk ... VÍZBE SOHA TÖBBET !
2013. júl. 24. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!