Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom hogy nagyon felelőtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy nagyon felelőtlenek voltunk a barátnőmmel . Vízbe voltunk 30 -40 fokos (termálvíz). ő nekem kiverte és én azután 10 percel a hüvelyébe kb 3-4m cm er re bedugtam hogy érezze hogy milyen lenne ha elvesztené . Lehetséges hogy terhes legyen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 11. 00:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
1x csak egy kicsit oda akartam dörgölni hogy milyen érzés ez nekem és neki . Ebből az lett hogy oda tettem a nyílás hoz (hüvelyéhez) és ebből lett az hogy addig addig erőltettük hogy annyira be engedtük hogy fájt neki és aztán kivétel után is fájt 2 percig de eddig semmi vérzés semmi nem volt . csak annyi hogy gyakran megy wc-re egyéb ötlet ? nekem fáj 1 kicsit ha meg nyomom de szerintem ez elfog múlni .
2013. júl. 11. 00:41
 12/28 anonim ***** válasza:
Remélem bemásztak a farkadba a nanoméretű vizicápák és felfalják álmodban belülről :D
2013. júl. 11. 00:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem vicces annyira ... csak hogy eláruljam azért csináltunk ekkora butaságot mert nem vagyunk hogy is mondjam annyira rákészülve csak gondoltuk megnézzük milyen érzés ez .... Hidd el ha lehetne vissza forgatnám az időt és nem csináltam volna ezt vagy más módon .... de ez nagyon megijesztett most hogy utólag le esett hogy terhes lehet ....
2013. júl. 11. 00:48
 14/28 xenon11 válasza:
Hány évesek is vagytok?:D
2013. júl. 11. 09:11
 15/28 A kérdező kommentje:
akár mennyire is égő én 14 a lány meg 13 lesz ..... KÚRVA NAGY HIBA VOLT TUDJUK MIND 2 en .
2013. júl. 11. 09:21
 16/28 fcsenike válasza:
Már ott tudtam, hogy fiatalok vagytok mikor azt a válaszodat olvastam, amiben azt ecseteled, hogy milyen rendszertelenül van meg neki a mensije. Egyértelmű, hogy még fiatal és be sem állt neki rendesen. Jó lenne, ha ilyen felelőtlenül nem szórakoznátok. Remélem tényleg megbántad. Elég gáz lenne, ha 13 évesen teherbe esne. De nyugi szerintem itt nincs arról szó. Viszont termál fürdőben nem szexelnék sem másmilyen nyilvános vízben. Egyébként termálban a legnagyobb a fertőzés veszélye vagy felfázás veszélye stb. Lehet ezért jár sokat pisilni... Én csak annyit mondok, hogy okosabban!! Vagy ne csináljátok.
2013. júl. 11. 11:33
 17/28 adriennjeni ***** válasza:
100%
hát nem csak a menstruációja zavaros.... :/
2013. júl. 11. 12:08
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen a segítő kész válaszaitokat és meg értettük :) de még mindig attól parázunk hogy terhes :/
2013. júl. 11. 15:26
 19/28 xenon11 válasza:
Hihihi:D nyugi. Nincs itt semmi baj. Igen, értem. Van egy ilyen helyzet. Ilyen a szerelem és a kapcsolat ezzel jár. :)) figyu. Nyugi. Nincs semmi baj. A lány nem terhes mert nem lehet az és ennyi a lényeg.
2013. júl. 15. 22:53
 20/28 xenon11 válasza:
Ja, meg hogy reméljük em kapott el semmit :)
2013. júl. 15. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!