Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy nagyon felelőtlenek voltunk a barátnőmmel . Vízbe voltunk 30 -40 fokos (termálvíz). ő nekem kiverte és én azután 10 percel a hüvelyébe kb 3-4m cm er re bedugtam hogy érezze hogy milyen lenne ha elvesztené . Lehetséges hogy terhes legyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 00:24
2/28 anonim válasza:
Abban mások is fürdenek te undorító állat.
3/28 anonim válasza:
4/28 anonim válasza:
az sokkal valószínűbb, hogy elkaptok valami fertőzést
6/28 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék hogy nem e kapott el valami fertőzést. Ilyen termákfürdőlben simába el lehet. Terhesség meg nem tom nagyon kicsi a valószínűsége.
7/28 anonim válasza:
veletek a belépő 10x-szeresét kéne kifizettetni, mert elveszitek már elől is a medencét, és ez undorító. remélem, terhesek lesztek mindketten.
8/28 A kérdező kommentje:
Tudjuk hogy nagy hibát követtünk és és azt is tudjuk hogy undorító volt de soha többet nem csinálunk ilyet :/ csak a lány kissé zavaros néha mármint a menstruációja tavaly valamikor csúszott neki 1 nagy csomót idén most meg vagy 2 hetet már az lehetséges hogy az ujjazástól ? :S
2013. júl. 11. 00:33
9/28 anonim válasza:
Szüzesség addig van,amíg egy srác be nem dugja a farkát.. Nem érdekes,milyen mélyen,nem érdekes hányszor. Terhes nem lesz a lány,de hogy szűz se már,az is biztos..
10/28 anonim válasza:
Elsősorban: FÚJ
Másodsorban: FÚJ
És végezetül: én is nagyon remélem, hogy mindketten terhesek lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!