Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen sportolok, ezért gondba vagyok az izmos mellemmel! Mit csináljak? (többi lenn+ kép)
a melleim szét állnak és van köztük egy ilyen vonal is.. ehhez a képhez hasonlóan ( de persze messze nem ilyen durva a testem).. próbálkoztam már hízókúrával, de akkor is csak a fenekemre híztam..
még elég fiatal vagyok amúgy 17/L remélem változhat még a dolog
A képen ez egy férfi csaj fürdőruhában. Fúj
Undorító.
olyan leszel, mint Rubint Réka (akit egyébként bírok).
csak ne olyan nagy gumicicijeid legyenek.
"Ha sokat gyursz mellre akkor elfognak tunni.atalalulnak izomma ami egy nonel cseppet sem noies.."
Jaja a 140 kilós kövér emberek is így alakulnak át izomállattá, mert átváltozik a zsírjuk izommá. Úgy érzem sokat lógtál bioszról.
Nem tudom. De a csiklód megnagyobbodott?
Ha igen, akkor endokrinológiára el kellene menni, lehet hogy hormonhiszti.
Hú vazze! Nagyon jó alakod van!
Ha az én nőm lennél, én így szeretnélek!
36f
A mell zsírszövet, akkor tűnik el, ha fogy az ember, mivel ekkor ugye zsírból fogy, és a mell zsír. Ahogy helyi zsírégetés, úgy helyi zsírfelszedés sincs sajnos. Az esetleges egyéni különbségeket a genetika dönti el, nincs ráhatásod.
Zsírból sose lesz izom, és fordítva se. Két teljesen különböző szövet.
Téged nem tudunk megítélni, amíg nem látunk rólad képet.
Nekem nincs bajom az izmos csajokkal :P Naturálban túl sok úgyse lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!