Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok. Izmos testalkatú, több éve rendszeresen sportolok. Nemrég észrevettem hogy striák vannak a combom és a fenekemnél. Ez mitől lehet? Mit csináljak?
gondolom az izomtól kicsit vastagabb lett a combod és nyúlt a bőröd
van rá krém de nem mindegyik jó
Atyaég ennyi hülye válaszolót .. persze hirtelen izomtömeg fenékre :D.. vagy combra 16 évesen.. ez nem így megy
Hirtelen nőttél kicsit az elmúlt 1évben kb ez a reális válasz..ennyi.
Kérdésedben a válasz is részben mivel több éve rendszeresen mozogsz nem hízhattál hirtelen , a combomnál nekem is van 1-2 halvány kis csík 15-16 éves korom óta kb. Szimplán megnyúlta bőr a növekedéstől köze nincs a sporthoz , sport nélkül is ott lenne azok a csíkok. Mivel egyszerre jelent meg a combodon is és a hátsodón is a csíkok, újabb érv hogy csak magasodtál mert növésben vagy
Kedves(?) utolsó, a hangsúly nem az ENNYIN vagyon!!! A bőr, ha nem nyúlik eléggé, kis izomtömeg-növekedés miatt is szakadhat. Ez kötőszöveti probléma, a kérdező szervezete átcsoportosította a kollagént máshová (izmokba, inakba, ami a sport során terhelés alatt van) és a bőr emiatt elszakadt. Ez van, nem lehet ellene tenni. Ezért kell kollagénes krém, amit írtam, mert az valamit javíthat a helyzeten.
Egyébként hihetetlen, hogy egyesekből milyen gyűlölet árad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!