Hogyan hízzak? Rendszeresen sportolok, sokat eszek, még sem használ. Mit tegyek?
Igazából főleg a kezemre és a lábamra akarok hízni, mert eléggé vékonyak..Néhány ismerősöm azt hitte, hogy 35 kg. vagyok, miközben 43 kg. Jó tudom ez nem akkora eltérés,de a 13-14 éves lányok általában 48-50 kg. tömegűek (legalábbis a én ismerőseim/barátaim).
Tudom, hogy ez már vagy a 1000000000. kérdés, de én még mindig nem találtam meg a választ. Vagyis megtaláltam, de mitévő legyek, ha nem válnak be?! Rendszeresen táncolok, lovagolok, biciklizek. Elég sokat eszek, még sem látszik meg rajtam. Mégis mit tehetnék?
13/L. 160 cm. 43 kg.
Edzeni kell.
És enni, sok zöldséget mellé pedig zsíros húsokat. Akár szénhidrátot is, ha nagyon vékony vagy és tényleg hízni szeretnél.
De te miket szoktál enni?am genetika is közrekátdzik,én vékonynak érzem magam pedig 14éves vagyok 164cm,48kg.
És mennyit edzel?esetleg írj privátba,mert énis hízókúrázok,és biztathatnánk egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!