Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit el lehet ijeszteni azzal, hogy szexelni akarok vele?
Így van , nekem ami az első alkalom lett volna , az mégsem lett az , mert egyszerűen rástresszeltem , aztán jött a következő , akkor pedig az előző miatt stresszeltem , Végül 3.X sikerült. Pedig ha előtte megkérdeztek volna , hogy mi lesz velem ha olyan szituációba kerülök mint az első lehetőségnél , akkor azt mondtam volna , hogy 1 perc és vége , és mégse ment. A csaj eléggé be volt egyébként indulva , talán ez volt a baj , nekem volt gyors a tempó (ő egyébként idősebb volt , és szerencsére megértő is) Tehát ez sem egy olyan dolog , amit annyira siettetni lehetne , szerintem még a férfiaknál sem , nemhogy a nőknél.. Egyébként hasonló dolog akkor is előfordulhat pl. ha új barátnőd van és az elsőre készültök. Persze a spontán alkalmakat nem kell ide érteni , olyankor tipikusan nem gondolkozik az ember , csak ösztönösen cselekszik , és talán jobb is az , mert nincs feleslegesen túlkomplikálva..
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!