Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit el lehet ijeszteni azzal, hogy szexelni akarok vele?
Figyelt kérdés
2 hónapja kerülgetjük egymást egy pasival, célzott ő is rá, hogy szeretne szexet, esetleg többet. Pár napja kerek perec megmondtam, hogy szexeljünk, ha már ő is akar, én is, felnőtt emberek vagyunk, aztán kiderül, hogyan tovább, de azóta eltűnt. Beijedt, vagy mi? Azt hittem, ilyennel csak nőt lehet elijeszteni... :D2013. júl. 9. 22:04
1/16 anonim válasza:
Rosszul hitted, hozzáteszem én sem szeretek mozgássérült őzeket elejteni ha vadászni megyek..
2/16 anonim válasza:
Engem nem ijesztene el az tuti:D
3/16 anonim válasza:
Ellehet ijeszteni a zombikat a friss hússal?
4/16 anonim válasza:
Ha jól nézel ki akkor elég gáz a forma. :DD
5/16 anonim válasza:
de ellehet !!! ha nagyon önbizalomhiányos pl. vagy van valami gyéb problémája, nekem is volt egy ilyen srác, mai napig jóba vagyunk mondjuk... :D
6/16 anonim válasza:
Lehet hogy rosszat gondolt rólad ha egyből a témára tértél nem?
7/16 anonim válasza:
Van aki szereti meghódítani a lányokat. Lehet, hogy így már nem annyira izgalmas neki.
9/16 anonim válasza:
Igen, el lehet. pl. engem simán el lehetne. azért ne feledjük, ez azért eléggé intim dolog, maximális bizalom kell hozzá, h valakit ilyen közel engedjek magamhoz! nem is értem, mások hogyhogy belemennek könnyen, hogy így feltárulkozzanak más előtt, akit alig ismernek.
10/16 anonim válasza:
Igen,van aki visszaretten,mert tart a kudarctól.Vagy az is lehet,hogy elvesztette a dolog az izgalmasságát azáltal,hogy ki lett mondva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!