Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve szeretem, de ő nem szeret viszont. Hogy tudnék ebből az egészből kimászni? (lent folyt. Köv)
Amikor megismerkedtünk Ő 12 éves volt, én 14 :) Most 17 vagyok, és a szemem előtt nőtt fel a csaj. Amikor még megismertem, semmi melle, segge nem volt, most pedig már szószerint nő a kebelméreteivel, és testével. Az eleje szerelemnek indult, de Ő rájött, hogy nem tud engem szeretni. Barátok maradtunk. Titkon mindig vágytam rá. Februárban kissé illuminált állapotban lefeküdtünk. Elvettem a szüzességét. Azóta kb 30x létesítettünk szexuális aktust. De, az a baj, hogy, én szeretem, de Ő világosan megmondta, hogy itt nem szeretkezés, hanem kefélés van. A legutóbbi szexnek indult dolog úgy sült el, hogy szintén ittunk,ruhák már lent voltak, de dolgoztak benne a gátlások. És, akkor, benyög egy ilyet: Ha XY lennél, már rég b*sznánk. (XY a pasija, akit folyamatosan megcsal velem). Ezzel engem nagyon megbántott, pedig alig vártam már hogy vele lehessek, csókolgathassam. Csak akkor engedi hogy megcsókoljam, ha iszik, de akkor az rendes nyelves csók. Igazából nem tudom, mit tegyek, mert nem szerelmes belém, de valamiért mégis megy az ungabunga..
(Bocs a helyesírási hibákért, tudom, hogy kötőszóval nem kezdünk mondatot) :)
Ha tényleg ennyire odavagy érte akkor csak egy dolgot tehetsz...meg ugye ha már ennyiszer együtt voltatok.
Az az egy dolog hogy gernciet növesztetsz. Nem nem vicc. Ez komoly. A BAJ hogy a csaj tudja hogy bármit megtehet veled és ekként is kezel.
Vagyis be kell csajoznod.
1. Az új csaj csökkentheti a lány iránti vágyadat.
2. Féltékeny lehet valamilyen szinten a lány.
3. Sőt szerintem majd csak azért is folytatni akarja majd a szexuális kapcsolatot, annak ellenére hogy tudni fogja hogy barátnőd van. Tudni akarja majd hogy így is úgy táncolsz-e ahogy ő fütyül.
Ekkor kell elutasítanod hogy te nem csalod meg a barátnődet vele...vagyis tudat alatt talán eszébe juthat hogy ha akar tőled valamit az csak kapcsolat útján megy.
Ha találkozol vele sose légy szomorú, ha tudsz légy a baráti kör középpontja. Persze őt mellőzd annyira hogy észrevegye.
Ha becsajozol az új barátnőddel is élhetsz boldogan.
JAKOMO 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!