Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 1 egyszerű választ akartam. Hogy lépjek ki ebből az egészből?
1.) Szerintem eléggé gyerekesek vagytok még
2.) Nem azért szakított veled, mert te valamit rosszul csináltál, vagy valami iylesmi... Egyszerűen megunt téged! Ez a "másik csaj" csak azért indítja be a srác fantáziáját, mert ez "Új hús". Ennyi.
ha jól értelmezem a problémád akkor rém egyszerű az egész! a kezedben a megoldás.
Találkozz vele! :D
tuti meg fog haragudni, hogy igy sunyi módon játszol az érzéseivel, átvered és hazudsz neki. Biztos jól fog esni.
de igazából nem is kell találkozni vele, csak mond meg, bár én is kiváncsi lennék, meddig fog leesni az álla. :DD
Ha találkoztok szólj nekem is, hogy mikor és hova menjek! :D
Bár most tényleg igy kicsit elngedve a fantáziám, ha már ennyire megváltoztattad lehet a meglepetéstől fog leesni az álla, rájön, hogy mennyire belédszeretett a 3 hét alatt és hogy Te vagy az élete értelme. Innentől meg győzd levakarni magadról, persze csak ha akarod.
Te döntésed, ezután még jobban meg tudod szivatni, ha beléd szeretett csak mondd azt, hogy te már nem érzel semmit...összefog szépen törni :D
azt hiszem az összeveszési problémád megoldva.
Mindig a nők kezében van a döntés.
ja és még az előbb annyit elfelejtettem irni, hogy hazudni a legrosszabb dolog. Nagggyon ritkán van, hogy megússza az ember. Ha jól megy neki a duma, akkor talán megussza, de előbb utóbb ugy is minden szépen kiderül.
Ezért ha lehet én a füllentéssel is óvatosan bánok.
Ha szeretnél hasonló kis problémákat elkerülni, akkor mindig mondj igazat, ne add ki magad másnak mint ami vagy (nem csak msnen, hanem a való életben is), mert abból a végén csak nagy pofára esés lesz.
1: mint előző komik valamelyikében is írta valaki, hogy beszélj meg vele egy találkozót, és menj el rá.
2: költöztesd külföldre minél hamarabb a karaktert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!