Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 1 egyszerű választ akartam. Hogy lépjek ki ebből az egészből?
Figyelt kérdés
Csináltam 1 kamu msnt és így evvel felvettem a volt barátom msnre h így kiderítsem h mi okból szakított velem mert ezt nem mondta el:/ Tehát felvettem 1 másik csajnak adtam ki magam és beszélgettünk és ki is derült h miért is szakított velem. De annyira belebonyolódtam az egészbe h már ott tartunk h kb 3hete beszélünk msnen és már jönne a tali a "csajjal" és nem tudom mit találjak ki h ne legyen az egészből semmi. Végülis amióta evvel a "csajjal" beszél a haverjai szerint is megváltozott meg sztem is. nem csajozik meg semmi ilyen.Végülis 3 hét alatt azért nem volt tali mert azt találtam ki h el van törve a lábam. Lécci adjatok tanácsot h lépjek ki ebből az egészből mert ha kiderülne h én vok akk nagy baj lenne.Én végülis azt akartam h nagyon összeveszek vele de nem tudom h mi miatt vesszek vele össze mert a 3 hét alatt sokszor veszekedtem vele és meg lett volna rá az esély h többé ne beszéljek már vele:s2010. máj. 24. 12:28
11/15 anonim válasza:
A helyedben én megmondanám neki. Ha belehabarodott ebbe a másik csajba, aki ugyanúgy te vagy, nem fog lemondani róla olyan könnyen. Lehet, majd ki akarja deríteni, ki is az. Mondd el neki. Lehet, nem is lesz belőle galiba, hanem rájön, hogy szeret. :)
12/15 anonim válasza:
Ha nem akarsz semmit ettől a pasitól nagyon egyszerű!Töröld kamu msn címet.Ne írj neki többet,és szépen el fog felejteni.HA pedig még mindig szereted,tedd fel magadnak a kérdést,hogy melyik a jobb:közlöd vele,hogy te vagy a titokzatos "netbarátnő",amiből az következik,hogy kibukik,és megkérdezi,hogy h lehetsz ennyire szemét,vagy megpróbálod önerőből visszaszerezni....(a második lehetőségnél még a javadra is válhat ez az msn-es dolog....például,ha kisírná a válladon magát.... ;)
13/15 anonim válasza:
Ez a srác még middig szeret téged valahol belűl.. Szerintem is csak azért szakitott,mert már ellaposodott a kapcsolatotok,és nm úgy érzett irántad,mint régebben..Én is ilyen fajta vagyok amúgy,h képes lennék csinálniu egy msn-t csak azért hogy megtudjam mi van :D am.ezek szerint ha nm hagytad anyiba a szakitás után a dolgot,és belementél ebbe a kis "játékba" te még midnig szereted őt.. sztem találkozz vele,vagy mond el hogy ki vagy te igazából,mert akkor még van eély rá h legyen köztettek v.mi..persze csak ha te is akarod:P de am, ha nm akarod h kiderüljön,akkor egyszerűen ne beszélj vele többet arróla címről.. bár úhy látom ezt az ötletet nagyon nm kedveled,mert te nm akarod ezt csak úgy anyiba hagyni ..még jáccadozol vele :D
14/15 anonim válasza:
Utolsó szerintem ne hitegesd a kérdezőt, mert a srác őt elhagyta, és most azt hiszi egy új csajjal ismerkedik, aki talán jobb nőnek is van "előadva" mint a kérdező. Szerintem aki még mindig szerelmes az a kérdező, azért van, hogy 3hete valaki más nevével msnezik vele, pedig ő is tudja gondolom, hogy ha ez kiderül akkor nagyon nagyot fog égni. A legjobb az lenne ha leépítenéd és nem beszélnél vele többet, vagy azt mondanád hogy van valaki más, bármit de ezt ne csináld tovább.
19L
15/15 anonim válasza:
szerintem huzd meg az idot es majd mondd meg hogy te voltal, lehet hogy szerelmes lesz beled, de inkabb amilyenek a fiuk kiakad, de majd ugyis gondolom veled lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!