Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve szeretem, de ő nem szeret viszont. Hogy tudnék ebből az egészből kimászni? (lent folyt. Köv)
Amikor megismerkedtünk Ő 12 éves volt, én 14 :) Most 17 vagyok, és a szemem előtt nőtt fel a csaj. Amikor még megismertem, semmi melle, segge nem volt, most pedig már szószerint nő a kebelméreteivel, és testével. Az eleje szerelemnek indult, de Ő rájött, hogy nem tud engem szeretni. Barátok maradtunk. Titkon mindig vágytam rá. Februárban kissé illuminált állapotban lefeküdtünk. Elvettem a szüzességét. Azóta kb 30x létesítettünk szexuális aktust. De, az a baj, hogy, én szeretem, de Ő világosan megmondta, hogy itt nem szeretkezés, hanem kefélés van. A legutóbbi szexnek indult dolog úgy sült el, hogy szintén ittunk,ruhák már lent voltak, de dolgoztak benne a gátlások. És, akkor, benyög egy ilyet: Ha XY lennél, már rég b*sznánk. (XY a pasija, akit folyamatosan megcsal velem). Ezzel engem nagyon megbántott, pedig alig vártam már hogy vele lehessek, csókolgathassam. Csak akkor engedi hogy megcsókoljam, ha iszik, de akkor az rendes nyelves csók. Igazából nem tudom, mit tegyek, mert nem szerelmes belém, de valamiért mégis megy az ungabunga..
(Bocs a helyesírási hibákért, tudom, hogy kötőszóval nem kezdünk mondatot) :)
Jesszus... az ilyen csajtól szabadulj! Sok hal van még a tengerben. :P
Azért szívat, mert hagyod, mert érzi, hogy te akarod jobban... sokkal jobban. Ha nekem nyögött volna be olyat, h "ha xy lennél már b*sznánk" én közöltem volna, hogy "de nem vagyok, és ha nem tetszik menj xy-hoz". Az más kérdés, h olyan csajba komolyan belezúgni nem hiszem, h tudnék, aki csak megcsalásra használ...
Én azt tanácsolom, hogy kerüld a csajt! Vegyél erőt magadon! Ha szerelmes vagy belé és állandóan keféltek, akkor soha nem gyógyulsz ki belőle. Járni meg ne akarj vele! Tudod, "kutyából nem lesz szalonna", ha a pasiját megcsalja, veled sem tennél kivételt. Meg abba gondolj bele, hogy csak részegen fekszik le veled...mi a biztosíték rá, hogy másokkal nem csinálja? Meg abban különben is mi a jó? A szexet józanul kell átélni, ha részegek vagytok, csökken az élvezet, elmosódnak az emlékek is... Meg amúgy is, legyen benned méltóság! Számodra nem megalázó, hogy csak részegen fekszik le veled????Amíg barátok maradtok és amíg keféltek, addig te csak szenvedni fogsz ebben a "kapcsolatban".
Amúgy ez az egész történet gusztustalan, az ilyen csajokat legszívesebben leköpném! Gondolj te is arra, hogy mit éreznél a faszija helyében...
osztom a többiek válaszát, ne süllyedj a szintjére
mondjuk elfelejteni sem lesz egy egyszerű menet
leirtak alapján nincs jo hirem
fix hogy nemfogsz kiszeretni belőle mig a közeledben van
de jövöre érettségi,remélheőtleg külön város,és elfelejted
nálam is csak igy működött...évekig huztuk egymást hasonlo mod egy ididota pasival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!