Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből az egészből valami? Én lépjek, vagy várjam meg őt?
figy! én jelenleg k*rvára szerelmes vok 1 lányba, (am nagyon jó barátok vagyunk meg minden) csak nem merem neki megmondani meg ilyenek...
szal szerintem ne kövesd a példámat:D és lépj (17/f)
köszi a válaszokat az utolsó kettőnek :)
azt hogy szeret az egyik legjobb barátjának mondta, és a barátja nem is akarta nekem elmondani azt mondta h bizalmas, de nagyon könyörögtem neki :D szóval fogalmam sincs mi van.. :/ :D
01:19-es vok. ez az én szemléletem: ha szeret (mint leírtad) és ezt elmondta a legjobb barátjának akkor, télleg nincs veszteni valód. ha a következő buliban is smárolgattok (és mondjuk enyhén piás állapotban vagytok:P)
akkor sztem mondd el neki (hisz az alkohol vmilyen szinten oldja a gátlásokat:D) máris love etc van :D
(sok sikert ;):D)
a lényeg lemaradt XD
mármint azt mondd el h neked is tetszik meg ilyesmi ha kezded megszeretni akkor ez 100% h ki fog alakulni;)
hajrá :)
Amúgy, ha megfogja a combod meg kér hogy legyetek egy csapatba akkor egy kicsit már próbálkozik nem? Főleg ha smároltatok... Nem tudom ti mennyire veszitek "komolyan" a csókolózást, de én tuti nem csókolóznék senkivel, csak a barátnőmmel, akit szeretek :) Szóval ha már együtt vagyunk és érezzk, hogy szeretjük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!