Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudja elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja elfogadni a döntésemet?

Figyelt kérdés
Még 2007-ben összejöttem egy sráccal,elvileg az elsők voltunj egymásnak. A nagyszüleivel élt/él mai napig is,ő 22 éves én 21. Durván 1 évig jártunk,a nagyszülei kavarásai miatt többször szétmentünk mert neki hitt nem nekem. Úgy bánt velem mint egy kutyával sokszor,én pedig tűrtem,gondoltam idővel megváltozik,de ez nem így történt. 2009 nyarán szétmentünk szintén a nagszülei miatt. Ez végleges volt. Azóta facen felbukkant néhányszor. Első alkalommal csak beszélgettünk majd hirtelen egyik napról a másikra törölt,és mikor írtam neki hogy miért,válaszra sem méltatta a levelem. Következő alkalommal megint ő írt rám,kis idő elteltével,nem volt senkie és a segítségemet kérte hogy találjak neki vkit,mert tudta rám mindig számíthat bárki. Igyekeztem neki segíteni,aztán talált magának egy lányt saját erejével. Így rám már nem is volt szükség és pár nappal azután hogy ők összejöttek én már nem is voltam képben mert lekoptatott. Vagy is kilettem használva. Most kb 2 hete szétmentek,nekem pedig 1 év 4 hónapos kapcsolatom van,ami tökéletes,és nagyon boldog vagyok. Terveink vannak a jövőre nézve. De ez az exem most utóbb azért írt rám hogy bocsássak meg neki minden olyan tettéért amivel megbántott. Nem vagyok haragtartó ezt meg is írtam neki,és hogy nem haragszom de nem felejtettem el mit tett,és hogy megkeserítette akkoriban az életem a nagyszüleivel együtt. Mondta hogy sajnálja meg minden.. Tanácsokat kért hogy szerezze vissza az akkor elveszített bnőjét,én megint segítettem neki mert nem vagyok bunkó,és nem süllyedek le az ő szintjére. Majd nem minden nap beszéltünk mostanság facen,ő írt minden alkalommal rám,hülyültünk is kicsit. Végül találkoztunk két alkalommal és ezzel utoljára részemről. Azt mondta már nem szeret,túltett rajtam ahogyan én rajta. Elhittem neki. Találkoztunk,és mindkét alkalommal megakart többször csókolni,de nem hagytam magam mert fontos a mostani kapcsolatom,illetve ezzel az exemmel több okból nem lehetnék boldog és nem érzek iránta semmit,barátságot is csak alíg. Elmagyaráztam neki hogy ez így nem oké,ezt hagyja abba,azt mondta oké,de még is próbálkozott volna tovább. De esélytelen volt. Elmondása szerint kiszeretett belőlem,elfelejtett 4 évig de most újra előjöttek az érzelmei és szeret engem. És rosszul esik neki hogy elérhetetlen vagyok. Még is mit tegyek,hogyan magyarázzam el neki hogy állítsa le magát? Már ott tartok hogy letörlöm esetleg tiltom is mert értetlen.nem hiszek abban hogy vki vkiből kiszeret majd az évek múlása során újra rájön hogy szereti. Ilyen nincs. Esetleg elnyomta magát az érzelmeit vagy is ellent mondott magának. Szte én mondok ellent magamnak és nem is szeretem mostani párom,de ez nem igaz! Nem is ismeri a mostani életemet.. Csak azért mert magának akar és tudja hogy ez nem lehetséges,nem kéne ilyet állítania.. :/
2013. júl. 7. 17:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon beteges a mamája,rákban is szenved.. De sztem az agyában is problémák vannak,még ha nem is szép dolog ilyet mondani. Megfogom vele szakítani a beszélgetést mert nem szeretném ha a kapcsolatomban emiatt gondok akadnának. Végre egy normális kapcsolatban vagyok,először életemben,nem fogom senki miatt elrontani. Párom nagyon türelmes és nem egy féltékeny típus. Eddig még nem volt rám egy alkalommal sem féltékeny,igaz nem is volt mire,de azért sem szólt semmit hogy ezzel az exemmel eddig beszéltem. Igaz megkérdeztem tőle hogy nem-e zavarja,és mondta hogy nem. Nagy hiba lenne ha nem becsülném meg őt és nem lennék mindig őszinte hozzá.
2013. júl. 7. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!