Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a névről lányok? Illetve .
17 éves vagyok,átlagos testalkatú,sokak szerint jóképű akiknek elküldtem a képem gyk-n,magas vagyok,meg buszon is sok csaj szemez velem,meg mosolyog de egyszerűen nem megy hogy leszólítsam őket,most májusban egyik kedves gyerek beszólt(megjegyezném : velem egykorú volt) hogy olyan származású vagyok,pedig 100% magyar vagyok,lehet a nevem miatt mondta,nem hagytam szó nélkül.. kapott egyet a szeme alá..megérdemelte,amúgy nem vagyok verekedős típus de kiállok magamért..
Árminnak hívnak mi a véleményetek erről a névről?Nem vagyok se bulizós típus,és még barátnőm sem volt..
Mi az, hogy "olyan származású vagyok"? Nem vágom.
Egyébként nekem valami finom humorú, csendes és szerény fiú jut eszembe, mondjuk egy Lázár Ervin hős.
Ez nem lánynév?? :o Szerintem olyan virágneves beütése van, ezért furcsa kicsit, de semmiképp sem gondolnám azt, hogy cigány vagy. Ha már Lakatos a vezetékneved... :D Na jó, ez nem vicces..
Na de, nem hiszem, hogy a neved miatt mondta. Sokkal inkább a sötétebb bőrszín miatt szoktak valakit a kissebbség közé sorolni.
16-os:
Nem értem. Mivel akarom megvágni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!