Mi a véleményetek a Ders illetve Derzs névről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 20:38
1/13 anonim válasza:
Nem hallottam még egyikről sem. Nekem határozottan nehéznek tűnik kimondani főleg a másodikat.
2/13 anonim válasza:
Derűs boldog férfi! Szép magyar név nekem tetszik:)
4/13 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a nehézsége miatt. A magyar nevek amúgy sem tetszenek.
5/13 anonim válasza:
Egyedül a nehéz kiejtés nem tetszik nekem sem benne. Ami hasonló, és nálunk listás volt, a Detre.
8/13 anonim válasza:
Még nem hallottam, de tetszik.
Egy hozzá passzoló, ritmusos vezetéknévhez jó lehet. Becézni meg lehet Derzsinek, ami meg tök jópofa.
Nem nehezebb kimondani, mint pl az Erzsébetet, talán inkább az a hátránya, hogy mindig mindenki kétszer rákérdez majd, hogy jól hallotta-e.
9/13 anonim válasza:
Nem tetszik. Nekem olyan,mintha egy súrolószer neve lenne.
10/13 anonim válasza:
Én pedig ismerek Derzsi vezetéknevű embert és ő jut róla eszembe. Nem tetszenek, biztos nem adnám a gyerekemnek. De ha Nektek tetszik, akkor tetszik és kész, ne foglalkozzatok más véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!