Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik? /HETERO TÉMA! /

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? /HETERO TÉMA! /

Figyelt kérdés

Mi történik a mai fiatalokkal? Ennyire elöl halad már az agymosás ami a tv-ből folyik? Az ember kulturált véleményt formál a melegekről, és 0%-ra lepontozzák. Nem is ez zavar, inkább az, hogy ezek egyre többen vannak. Hová korcsosul ez a világ? Van még olyan nő aki nem tartja normális dolognak azt, hogy melegek gyerekeket fogadjanak örökbe? Ne értsetek félre, egy meleg is lehet értékes ember, de azért gondoljunk már bele. Egészséges-e egy fiú gyereknek olyan családban felnőni, ahol "apuék" egymással tolják? Nem látja, azt a példát milyen egy normális család, mi az amit a nő csinál és mi az amit a férfi. Esetleg egy lány gyereknek nevelő anya nélkül felnőni? Már tényleg csak páran vagyunk akik ezen véleményen vannak?

Arról nem is beszélve, hogy öltöznek a mai fiatal "férfiak"...

Most ez a nagy "melegség" divat vagy már lassan teljesen normális, hogy egyre több van belőlük?

2013. júl. 6. 15:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az a baj tudod, hogy azt megértem, hogy Te pl ezt nem tolerálod (mármint a felvonulásos melegeket). De ha a szívedre teszed a kezed, beláthatod, hogy azért a másik oldal is eléggé elfajult. A felvonulósoknál semmivel sem jobbak azok, akik kimennek tojást dobálni, meg "büdös b.u.zikat a Dunába!" és hasonló magasröptű szlogeneket kiabálni. Ennek az eredménye az, hogy ha valaki értelmes, kulturált véleményt fogalmaz meg, akkor az ilyen dobálós homofóbokkal azonosítják. Ugyanúgy, mint a melegeket a felvonulós korcsokkal. Ilyen ez.
2013. júl. 6. 17:04
 22/29 A kérdező kommentje:

Ezt most megértem, szerintem az ellentüntetés jogos, még azokat is megértem egy kicsit akik dobálóznak, de igen így sajnos velük azonosítanak mindenkit. A homofóbba belekötnék remélem nem haragszol, de szerintem az undor a melegektől természetes, inkább tolerancia kérdése, hogy mennyire mutatjuk ki. Ha valaki tényleg letesz valamit az asztalra, festő, zenész stb. Vagy csak tényleg értelmes ember és meleg, akkor azt mondom rendben, nem vetlek meg ez miatt. Sokszor nehéz megtalálni azt a pontot ami még normális és nem túlzás, de úgy látszik ez nekünk magyaroknak egyáltalán nem megy. Hazánk kisebb lett, a politikusok lopnak amit még tudnak, lásd trafikmutyi... Vagy például az árvízi védekezés, sok liberál azért nem ment, mert sok jobbikos ott volt. Én alapvetően nem vetek meg más politikai irányzatot amíg az egészséges határokon belül van. De szerintem itt ki tűnt eléggé, kik az igazán nagy parasztok... Tisztelet persze a kivételnek. Elismerem Jobbikosok közt is vannak olyanok akik nagyon radikális eszméket támogatnak, de ha megnézed szinte ott segítenek ahol csak tudnak. Maga a párt még nem volt kormányon,de úgy gondolom az összes többi már leszerepelt...

Viszont bízom benne, ha igazán szükség lesz rá, akkor minden magyar összefog fogni, legyen az éppen ilyen vagy olyan...

2013. júl. 6. 17:36
 23/29 anonim ***** válasza:

Ja, ez ilyen Jobbikos propaganda akart lenni? Akkor inkább felejtsük el a beszélgetést, mert erre nem vagyok vevő.

Az hogy undorodsz tőlük, azt megértem, de megint egy kalap alá vetted az összeset, ami nem helyes. Ha belegondolsz, a felvonuláson kívül elég kevés meleget látsz az utcán csókolózni például. És én nem, nem értem meg a dobálózókat. Milyen jogon dobál meg egy ember egy másik embert (legyen az zsidó, cigány, meleg, jehova tanúja, akármi)?

És most lehet mondani, hogy segítenek, de ez megint összetettebb. Most ha megölök valakit, de utána segítek a rákos betegeken, attól még megöltem valakit. Rosszat jóval nehéz kiváltani.

2013. júl. 7. 09:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy csak most írok, voltak mindenféle dolgok.
2013. júl. 7. 10:01
 25/29 A kérdező kommentje:
Jó, azért nyilván jobbikosok között is sok olyan van akit esetleg én is elítélnék, és a nagy dobálózók közül sem ment mind a gátakra gondolom. Viszont a gátakon többen voltak mint az ellentüntetésen. :) Nem általánosítok, mint mondtam a normális melegekkel nincs gondom azt elfogadom, de ezek nagy része nem ment vonulni, mivel nincs feltűnési viszketegsége, és tudják, hogy ezzel csak rontanának az elfogadottságon, és csak feszültséget csinálnának.
2013. júl. 7. 21:55
 26/29 anonim ***** válasza:

Van és volt 1-2 meleg ismerősöm és azt mondom: inkább bíznák rájuk gyereket, mint egy-két tiniszülőre, sokgyerekes családra, ahol apa ordít anyával, iszik, veri stb. Azonban Ők nem is akarnak gyereket. Kevés közülük az, aki szeretne. Itt elsősorban a férfiakra gondolok. A nők, ha akarnak egy éjszaka alatt teljesíthetik a 'gyermeketakarok' projektet és általában a leszbikusokra jellemző az, h babát akarnak. Akármilyen is a beállítódottsága, az anyai ösztönt nem lehet kiirtani senkiből.

Ami az öltözködést illeti, mindig van valami újabb divathullám. Emlékszem a trapéznadrágos hullámra, amikor rövid időn belül mindenki anyu régi farmerjában feszített, mert az volt a menő. Majd elmúlik. Most visszajött a csőnacis szezon és bejött ez a hajsimogatás meg stb. Majd ki is megy és jön más, hajmeresztőbb dolog. Azonban abban igazad van, h a mai tinik furák. Ebből a szempontból sajnálom, h eltörölték a sorkatonaságot. Én visszahoznám, de nem csak a fiúknak. Adnék a lányoknak is 1-1 évet a katonai kiképző laktanyában.

2013. júl. 8. 13:59
 27/29 A kérdező kommentje:

"Van és volt 1-2 meleg ismerősöm és azt mondom: inkább bíznák rájuk gyereket, mint egy-két tiniszülőre, sokgyerekes családra, ahol apa ordít anyával, iszik, veri stb."

Ezzel például teljesen egyet tudok érteni, csak ugye a felvonuláson a legtöbb az alja réteg meleg, így inkább csak rontanak az általad írtak helyzetén. Katonaság nagyon ráférne a mostani fiatalokra, mondom én aki szintén még közéjük tartozom, de sokszor jobban kijövök az idősebbekkel mint a velem egykorúakkal...

2013. júl. 8. 16:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Vonatkoztassunk már el a felvonulástól! És a jobbik gyűlésen meg több a suttyó ostoba paraszt, de ott bezzeg csak a gáton dolgozó szent lelkeket vesszük észre, és dicsőítjük.
2013. júl. 9. 11:51
 29/29 A kérdező kommentje:
Leginkább talán a kurucon látszik kik azok a jobbikosok akik már túl messzire mennek, ezt én is belátom. :)
2013. júl. 9. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!