Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? /HETERO TÉMA! /
Figyelt kérdés
Mi történik a mai fiatalokkal? Ennyire elöl halad már az agymosás ami a tv-ből folyik? Az ember kulturált véleményt formál a melegekről, és 0%-ra lepontozzák. Nem is ez zavar, inkább az, hogy ezek egyre többen vannak. Hová korcsosul ez a világ? Van még olyan nő aki nem tartja normális dolognak azt, hogy melegek gyerekeket fogadjanak örökbe? Ne értsetek félre, egy meleg is lehet értékes ember, de azért gondoljunk már bele. Egészséges-e egy fiú gyereknek olyan családban felnőni, ahol "apuék" egymással tolják? Nem látja, azt a példát milyen egy normális család, mi az amit a nő csinál és mi az amit a férfi. Esetleg egy lány gyereknek nevelő anya nélkül felnőni? Már tényleg csak páran vagyunk akik ezen véleményen vannak?
Arról nem is beszélve, hogy öltöznek a mai fiatal "férfiak"...
Most ez a nagy "melegség" divat vagy már lassan teljesen normális, hogy egyre több van belőlük?
3. Nem, az sem jó és azt is ugyan úgy elítélem, de azért manapság talán van pár éve a párnak ki ismerni egymást mielőtt gyerekük születne.
2013. júl. 6. 15:43
12/29 A kérdező kommentje:
5. Igen ezzel egyáltalán nincs, bajom, furcsának furcsa lehet, de ha alapvetően értelmes akkor egye fene, nem bélyegzem meg, de a többség szerintem aberrált, nem is kicsit.
2013. júl. 6. 15:45
13/29 A kérdező kommentje:
8-as rendben, neked nem volt a szemed, előtt mégis értelmes ember lettél, de nagyon sok embernél meglátszik a normális nevelés hiánya.
2013. júl. 6. 15:49
14/29 anonim válasza:
Értem, mit írtok. Amit a b. ú.z.i fesztiválon művelnek, az tényleg felháborító, és gyomorforgató. De nők nem az összes "meleg". Csak sajnos a világ már velük azonosítja őket. Vannak teljesen normális melegek is. És ha teszem azt ők szerető szülei lehetnek egy gyereknek, és tudják biztosítani a neveléshez szükséges feltételeket, akkor még mindig egy értékesebb embert tudna nevelni, mint száz meg száz hetero pár. Igazatok van, amerre a világ halad, az tényleg egy elég el.ba. s.zott valami. De ha megnézed a mai 13 éves kis rib.an.cokat, meg a vasalt hajú kis nyomingereket az utcán... Őket sem melegek nevelték...
2013. júl. 6. 16:05
15/29 anonim válasza:
Jól elírtam, én papolok, mikor írni se tudok:D De nők nem az összes meleg= ők nem az összes meleg. Bocs.
2013. júl. 6. 16:06
16/29 anonim válasza:
Addig olvastam,hogy ezt is a tévére kenik.
"Mert a média mossa az agyat és mind zombik vagytok és nincs tévém,de tudom enélkül is,hogy mi megy benne,mert az a szenny és fertő,az az szodoma és gomora,mert az éjjel nappal budapest miatt vannak a háborúk,hát nem értitek?!"
Na ezt a hozzáállást utálom.
2013. júl. 6. 16:12
17/29 A kérdező kommentje:
Vegitaéssongoku: Na végül csak meg értettük egymást, személyesen nem ismerek talán szerencsére melegeket, de igen elhiszem, hogy vannak köztük értékesebbek mint mondjuk sok roma "tezsvírünk" így rájuk még talán rájuk bírnék bízni egy gyereket. De akik vonulgatnak, azoknak a nagy része...
2013. júl. 6. 16:25
18/29 A kérdező kommentje:
Pfholi: mesélj még, hallgatlak. Jó, igazából nem érdekel, nézzed csak, nem engem butítanak.
2013. júl. 6. 16:26
19/29 anonim válasza:
Nézd, aki ezekért a célokért küzd, az sem azt szeretné, hogy ezek a vonulgatós s.z.a.r darabok kapjanak gyereket.
2013. júl. 6. 16:32
20/29 A kérdező kommentje:
Remélem, mondom engem az zavart, hogy normális formában leírtam amit gondolok, és kb. rám verték volna, hogy én vagyok Hitler... Hiába emeli ki, az ember azt, hogy nem akar általánosítani. Értelmes választ arról a részről, aki jobban tolerálja őket, egyedül tőled kaptam. Amúgy eléggé paradoxon nem? A melegeket tolerálják sokan, viszont aki egy normális véleményt megfogalmaz velük szemben azt már egyből nem tolerálják. Szerintem ebből jól le is jön, hogy mi a baj ezzel a nagy liberálsággal. Megy a tolerancia így meg úgy, de kulturált formában mégsem tud vitatkozni a többség. A nagy tolerancia addig terjed, ami épp fontos neki... Persze a politikusok jókat röhögnek, ahogy egymásnak esünk, és közbe lopják ami maradt. Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge.. a többi meg jöjjön kötekedni nyugodtan. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!