Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? /HETERO TÉMA! /
Mi történik a mai fiatalokkal? Ennyire elöl halad már az agymosás ami a tv-ből folyik? Az ember kulturált véleményt formál a melegekről, és 0%-ra lepontozzák. Nem is ez zavar, inkább az, hogy ezek egyre többen vannak. Hová korcsosul ez a világ? Van még olyan nő aki nem tartja normális dolognak azt, hogy melegek gyerekeket fogadjanak örökbe? Ne értsetek félre, egy meleg is lehet értékes ember, de azért gondoljunk már bele. Egészséges-e egy fiú gyereknek olyan családban felnőni, ahol "apuék" egymással tolják? Nem látja, azt a példát milyen egy normális család, mi az amit a nő csinál és mi az amit a férfi. Esetleg egy lány gyereknek nevelő anya nélkül felnőni? Már tényleg csak páran vagyunk akik ezen véleményen vannak?
Arról nem is beszélve, hogy öltöznek a mai fiatal "férfiak"...
Most ez a nagy "melegség" divat vagy már lassan teljesen normális, hogy egyre több van belőlük?
Ez a jövő. Ha tetszik ha nem sajnos ez lesz a jövő, bizonyos embereknek ez az érdeke.
Több búza - kevesebb gyerek születik. Mármint a régi nemzetállamokra vonatkozik ez.
És kik fognak szaporodni? Akikre nem hat a liberál cincogás. Cigányok, mexikóiak, kínaiak, ruszkik, mongolok, izraeliek.
100 éve, 500 éve, 1000 éve is ugyanannyi meleg volt, csak mostmár több ember vállalja fel, mert a társadalom nyitottabb lett. Alapjáraton véve nekem nincs bajom velük, sőt, egy normális meleg (nem egy affektáló díszbuzeráns) nagyon kellemes társaságot tud nyújtani egy sörözés, vagy beszélgetés közben, mert általában érzékenyebbek, kifinomultabbak, máshogy látják a világot.
Az viszont, hogy gyereket fogadjanak örökbe nekem is sok egy kicsit... azt viszont nem tudom, hogy mennyiben befolyásolhatja a gyerek nemi identitását, ha két férfi neveli.
Szeretem, amikor csak a pasi meleg párokat hozzák fel az ilyennek, hogy ők milyen példákat mutatnak majd a gyereknek. Ha két leszbikus fogad örökbe egy gyereket, akkor meg rendben van, ugye? "Egészséges-e egy fiú/lány gyereknek olyan családban felnőni, ahol "anyuék" egymást nyalják?"
És mielőtt még megszólna valaki, lány vagyok, heteró és ugyan úgy elítélem ezt a "meleg" divatot, mert szánalmas ahogy a mai "férfiak" többsége kinéz.
Elton John, Ricky Martin, Cynthia Nixon
ettől nem hiszem rossz emberek lennének, sőt a gyerekeik sem
amúgy van normális család? elválnak aztán jön a másik és újabb pót szülő v. csonka családban élni, nincs jó választás, lehetne ezt sorolhatni, hát nem hiszek a jó példákban, mert m a jó? nekem sem volt a szemem előtt,
ja és a hírességek között mennyi van itthon is, jobb ha nem tudod N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!