Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szólnia kellett volna erről?
Olyan kellemetlen helyzetbe kerültem, hogy hírbe hoztak a lakóhelyemen egy nős férfival. Én is házas vagyok. A napokban tudtam meg, hogy már hónapok óta ezt pletykálják, egészen szaftos részleteket is kitaláltak, pedig soha semmi közöm nem volt ilyen minőségben ehhez a férfihoz, munkakapcsolat volt közöttünk korábban, de már az sincs. Ennek révén láthattak vele többször, de ennyi volt. Még csak barátságnak sem mondanám a köztünk kialakult viszonyt, inkább közeli ismeretségnek nevezném. Azóta is, ha összefutunk az utcán, akkor váltunk pár szót, de ennyit láthatnak csak az emberek.
Kiderült, hogy ő mindvégig tudott erről a pletykáról és most nagyon dühös vagyok rá, hogy miért nem szólt róla, mert akkor én is szólhattam volna a férjemnek, hogy ezt beszélik rólunk, és nem mástól kellett volna hallania. Így nyilván nagyon hülyén jött ki, van is belőle probléma, pedig tényleg alaptalan a pletyka.
Azt tudom, hogy a férfinál is voltak gondok belőle, ennek ellenére ő ugyanúgy leállt velem beszélgetni ezek után is, mintha mi sem történt volna, pedig mindvégig tudta, hogy ezzel életben tartja a pletykát.
éppen jól csinálja, mert nem érdekli, nem tesz ellene, mert alaptalan és nem igaz
hát a férjed is ha másnak hisz Neked nem, akkor bizalom hol van, nem ismer eléggé ezek szerint N
Most már dugjatok ha már úgy is azt hiszi mindenki...
Amúgy nem hiszem hogy értesítenie kellett volna téged.
Fordított esetben te megtetted volna?
"Te figyelj már! Tudtad hogy mindenki azt beszélni hogy mi ketten dugunk néha?"
Én a pasi helyében azt hinném hogy akarsz valamit tőlem......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!