Nem kellett volna szólnia a védőnőnek, hogy mikor vigyem a lányomat ortopédiára?
Mennyi idős a babád? Nekünk a doktornéni szólt, hogy menni kell, adott beutalót. 2. hónapos koráig kellett elmenni, utána 4 hónaposan és 8 hónaposan kontroll. Mi itt tartunk most.
Sajnos vannak nem túl jó védőnők is, akik tojnak mindenre és ennek Te iszod meg a levét - bár nem fizikailag, hanem csupán idegeskedéssel.
7 hetes a lányom
gyerekorvos sem szólt egy szót sem róla, sem a védőnőm, ma úgy mellesleg megkérdezte a másik védőnő, hogy mit mondtak, mikor mondtam, h nem is tudtam, mikor kell menni, nem is reagált... ezek szerint beutaló is kell? na akkor megzaklatom a védőnőmet, hogy mi a szösz van, mert ez így nagyon nem jó...
Szia!
Nálunk úgy van, hogy felhívja a doki(!) a figyelmet, hogy 6 hetes kor után menni kell, előbb kérjek időpontot, utána ad beutalót. A másodikra 3 hónap múlva kellett menni, a harmadikra önálló járáskor. Legközelebb pedig majd ha 3 éves lesz.
Én megtanultam már, hogy mindennek utána kell néznem: egyszer majdnem az egyik oltás második adagjáról maradtunk le, mert nem szólt a védőnő. Ez van.
na igen, innentől mindennek utánajárok, mert ez így nem túl jó...
még a végén az oltásokat is elfelejtik... borzasztó, és még ők érzik magukat nélkülözhetetlennek... elég bosszantó:))
Nekünk a tanácsadáson nézte mindig a doki,ő nem talált problémát.Azt mondta,hogy azért 5-6 hónapos korig mindenképp menjünk el.Beutalót adott,de nem kellett(Heim Pál)azért nem baj,ha van nálad.Az orthopéd doki azt mondta,ha jár már a gyerkőc akkor kell menni újra.
Azért ,milyen röhej már,hogy mindenhol másképp van?!
A baba három hónapos koráig kell menni ortopédushoz, amire a gyermekorvos időben fog adni beutalót.kontrollra akkor kell menni a későbbiekben, ha felmerül valamilyen kisebb nagyobb gond.
Nem kellett volna még szólnia.De ennyire nyugtalan vagy, kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!