Ortopédiára menjünk?
Figyelt kérdés
A fiam 1 évesen most kezd el járni tanulni, de a jobb lábát szinte teljesen kifordítja, úgy lépeget. Megtanul helyesen járni, vagy vigyem el az ortopédiára? Olyan hosszú nálunk a várólista, hogy félek addig megtanul így helytelenül járni!2011. nov. 7. 15:30
1/3 Virág6 válasza:
Én elvinném,nehgy megszokja így a járást.Mert utánna nincs visszaút.
2/3 anonim válasza:
Felesleges elvinned! Én most vittem kb. 2 hete egy az egyben ugyanezzel a problémával. Letolt a doktornő, hogy nem szabad vezetve jártatni a gyereket, tilos a járássegítő és egyéb tiszi-toszi ami után menni kell, csakis magas szárú cipőt hordhat és azt is csak kint, ha kiviszem. Azt mondta, ha megtanul járni nem fog így állni a lába. Ő sem a lábfejét, hanem az egész lábát fordítja kifelé. 2 hét alatt hogy voltunk sokat változott, bátrabb lett és valóban nem annyira feltűnő, hogy kifelé fordítja a jobb lábát. Nyugi, állítólag ez természetes :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez megnyugtató. A gyerekorvos nem is adott beutalót az ortopédiára, mert szerinte is kinövi. Remélem javulni fog a helyzet.
2011. nov. 8. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!