Hányadik terhességi hetekben nézik a méhszájat? Én 22 hetes vagyok és még nem nézték. Egy ismerősöm szerint a 20. héten már kellett volna. Nem kellene erről szólnia a dokinak vagy a védőnőnek?
Szia! Nekem még nem nézték igaz nincs is semmi panaszom. Védőnőm szerint csak ezért nem vizsgálták a méhszájamat.
35+6 hetes kismami
Szia!
Alapesetben a 36.héttől nézik,ha nincs semmi panasz!
NST után vizelet,vérnyomás és a dokihoz is be kell menni,hogy megnézze minden rendben van-e,és ha van panasz vizsgál+UH.
38hetes km
Én magánhoz járok, és nekem a 13.héttől nézi.Jó is, mert én a 20.héttől vagyok nyitva pedig nem volt panaszom.Szólt hogy több pihenés.
De mindenhol más ezek szerint.
Köszönöm a gyors válaszokat. hát igen, én is ezért aggódom egy picit, hogy mi van ha idő előtt kinyílik és észre sem veszik. de úgy látom, másnak sem nézik :)
Azért jövő héten majd megkérdezem erről a dokimat :)
Boldog babavárást nektek!
Sziasztok!
Nekem már a 6.héten nézték,utána 16.hetes korom óta magánhoz járok,és ő mindig nézi.
32hetes km
Boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!