Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megölnétek magatokat azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megölnétek magatokat azért mert elégedetlenek vagytok a testetekkel?

Figyelt kérdés
Mert én nem vagyok kibékülve magammal pedig barátom is van és sokak szerint szép vagyok de hiába én nem látom annak magam és már olyan szinten utálom magam,hogy a barátomat is kikészítem mert féltékeny vagyok mindenkire.Már senki sem tud rajtam segíteni mert ez lett a mániám ,hogy tökéletes testet akarok.
2013. júl. 4. 00:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
sajnos nem lehet a testemen változtatni a mellem csak szilikonnal lenne nagyobb a fenekem nem lesz már olyan mint régen eddig legalább ez nyugtatott,hogy a fenekem "tökéletes volt" de már ez sem és a hasamra hízok pedig amúgy vékony vagyok d van kis felesleg amire hiába edzek nem fog eltűnni ,ha fogyóznék eltűnne viszont akkor a többi testrészem túl vékony lenne.
2013. júl. 4. 00:33
 22/28 anonim ***** válasza:

Ezért kell előbb felhozni a többi részed és utána fogyózni..

Inkább egy fitness szakember kéne neked

2013. júl. 4. 00:38
 23/28 anonim ***** válasza:
ugyan küldj egy képet magadról.. nyugi, lány vok.
2013. júl. 4. 00:38
 24/28 anonim ***** válasza:
Két napja megszólított engem egy fotós srác, ügynökségnek dolgozik. Azt mondta, fürdőruha modellt keresnek, arccal együtt, állítása szerint tökéletes vagyok minden téren. Tudom, hogy vékony vagyok, tudom, hogy megnéznek maguknak az emberek, tudom, ha kidobnám mindenem, akármelyik eszetlen fiút megkaphatnám, mégis gyűlölöm magamat. Az önbizalomhiányom teljesen felőrli a kapcsolataimat, és nem tudom én sem, mit tegyek. Látom az összképet, látok mindent, de teljesen máshogy érzem. Rosszabb napjaimon sírok, ha tükörbe kell néznem, vagy ha csak magamra gondolok. Gyűlölöm mindenemet. Ennyit arról, hogy egy szép test mindent megold, ahogy a reklámok hirdetik. Betegnek érzem magamat a bőrömben, és hiába dicsérgetnek, hiába hüledeznek, egyre csak rosszabb. Igen, sokszor gondoltam arra, hogy megölöm magamat, mostanában talán kevesebbszer, de az érzés sosem múlik el tökéletesen. Nem tudom, mit lehetne tenni. Adnék tanácsokat, hogy sminkelj, mantrázz a tükörnek, és satöbbi, de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Én csak az időben bízok. Talán ahogy öregszem, úgy könnyebben el is fogom fogadni azt, aki vagyok.
2013. júl. 4. 00:40
 25/28 anonim ***** válasza:

Én is utálom a testem.

Fogpiszkáló vagyok.Elől deszka hátul léc. Nekem is van barátom, de senki nem tud lelket önteni belém. Megölni magam nem szeretném, viszont már emberek közé sincs kedvem menni, mert mindig arra gondolok, hogy milyen ocsmány testem van, a barátnőimhez képest...

2013. júl. 4. 00:42
 26/28 anonim ***** válasza:
én nem ölöm meg magam... gyúrok :)
2013. júl. 4. 01:00
 27/28 anonim ***** válasza:

Elore is elnezest a sok rizsaert, de muszaj, hogy ertsetek mit ereztem anno... Szoval volt egy ot eves kapcsolatom, nagyon szerettuk egymast az elejen, azt hittem/hittuk egyutt fogunk megoregedni. Eleinte rengeteget mondta, hogy milyen szep vagyok, sot en vagyok a legszebb a vilagon, o pedig a legszerencsesebb pasi, hogy ot valasztottam. En persze ragyogtam ettol, nyilvan hisz minden no vagyik arra, hogy dicserjek. En kulonosen igenylem ezt, nem hiusagbol, egyszeruen csak megnyugtat, boldogga tesz. Tudom, hogy nem nezek ki rosszul, de hallani is akarom, nem mindenkitol, csak attol szamit akivel egyutt vagyok. Sajnos hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ha nem mondja, hogy szep vagyok, akkor az egyenlo azzal, hogy csunya vagyok. Tudom, hogy ez ostoba dolog, de igy mukodik az agyam.

Aztan szep lassan leszokott a dicsergetesrol. Ahogy telt-mult az ido egyre kevesebbet hallottam bokokat, nem azt hogy en vagyok a legszebb, hanem hogy egyaltalan szepnek tart. Barmit csinaltam, uj ruha, szexi fehernemu, uj frizura, mas smink, semmi. Szep lassan ugy ereztem, hogy "megcsunyultam". Ha nem mondja, hogy szep vagyok, talan nem is vagyok. Emellett ott volt a tobbi ismeros/barat, akik tovabbra is szepnek lattak, hangot is adtak ennek, dicsertek ha csak tudtak. Az agyam valahogy nem tudta osszeegyeztetni a ket jelenseget: ott van a parom, aki szeret, mellettem fekszik es kel, es kozben megis ugy csinal, mintha zsakot huztam volna magamra; es ott van "mindenki mas", akik szerint igenis szep, sot kulonleges vagyok.

Kezdtem magam ugy erezni, mint egy szep szobanoveny, aki mutatos, de nem veszi az ember a faradtsagot, hogy ezt mondja neki, hisz csak noveny es nem erdemli meg a bokokat. Barki barmit mondott, nem szamitott, mert otthon nem kaptam meg a pozitiv visszajelzest, nem hallottam, amire szuksegem lett volna. Gyuloltem tukorbe nezni, feltem emberek koze menni. Ha felszalltam a buszra es ramneztek az emberek legszivesebben elsullyedtem volna, mert meggyozodesem volt, hogy mindenki csak azert nez, mert valami kulonosen rondat lat rajtam. Ha egy pasi megfordult utanam az utcan, nem az jutott eszembe, hogy tetszem neki, hanem, hogy te jo eg, biztos szornyen all a hajam, vagy borzalmas a ruham es o csak csodalkozva fordult utanam, hogy hogy lehetek ennyire rettenetes. Maga volt a pokol. Egy ido utan eljutottam odaig, hogy felhaborodva utasitottam vissza masok dicseretet, mondvan csak gunyolodnak, hiszen nyilvanvaloan csunya vagyok. Hogyan is lehetnek szep, ha meg a sajat parom sem mondja?

Aztan szakitottunk es bar rettento rosszul ereztem magam, mert ugye sosem konnyu egy szakitas, foleg ilyen hosszu ido utan, de megis kezdtek megvaltozni a dolgok. Egyedul voltam es elegem lett az onsajnalatbol, tudatosan akartam valtoztatni az onkepemen. Elkezdtem figyelni mit mondanak masok. Ha valaki megdicserte a szep szemem, fogtam magam, otthon leultem a tukor ele es megprobaltam latni azt a szepet, amirol beszelt. Tudom, ez most pont a fentebb emlitett tukorbe-mantrazas, de nekem bevallt. Nem mondom, hogy ez konnyu, azt sem, hogy azonnali megoldas, de nekem meghozta az eredmenyt. Rajottem, hogy az elcsepelt duma, hogy szeresd magad, meg fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, ha tenyleg komolyan gondolod, egyaltalan nem hulyeseg. Es ez utan sorban minden mast is megprobaltam szepnek latni magamon. Rengeteg ido es oszinteseg kellett. Millioszor elismeteltem magamnak, mire elhittem, hogy nincs velem semmi baj, csak egy buta pasi rossz utohatasa, amit erzek. Volt, hogy szo szerint kinevettem magam, amiert ezt csinalom. Bamulom az altalam rondanak titulalt arcot/testet es probalom meggyozni magam, hogy ez megsem ronda, epp ellenkezoleg, pont hogy szep. Idovel megis megvaltozott valami. Szep lassan eljutott a tudatomig, hogy ebben a testben kell leelnem az eletemet. Van nehany dolog, amit egyszeruen es gyorsan megvaltoztathatok, ha nem tetszik, mas dolgokhoz pedig hosszu ido, vagy kitartas kell, de semmi sem lehetetlen. Elkezdtem maskepp oltozni, maskepp vagattam a hajam es mas szinure festettem, elveztem, hogy apro dolgokkal ugy alakithatom a kulsomet, ahogy en szeretnem. Persze nem volt lenyegi valtozas a kulsomet illetoen (ugy ertem nem vagattam orult frizurat, nem hiztam es nem fogytam sokat, es nem is oltoztem lotyonak), de ereztem, hogy az adott korulmenyek mellett barmit tetszes szerint alakithatok. Rajottem, hogy egyedul rajtam mulik, hogy milyen akarok lenni es ez erot adott.

Nagyjabol ennyit rolam es a kinlodasomrol:). Tudom, hogy nallad mas oka van az elegedettlensegnek (ez mindenkinek szol, nem csak a kerdezonek), de hidd el rengeteg ember kuzd hozzad hasonloan ezzel es igazan csak azok erthetik meg, akik atestek ezen, nagyjabol mindegy miert.

Tokeletes testet akarsz? Az milyen? Neked onalloan van rola elkepzelesed, vagy a media altal eppen aktualisan tokeletesnek mondott idealra vagysz? Komolyan kerdezem, bar nekem nem szamit a valasz, neked annal inkabb. Akar egyik, akar a masik, toled fugg, hogy megteszed-e a kello lepeseket az ahitott test fele. Kezdj el celzottan edzeni, az edzes amugyis lefarasztja az embert (igy talan kevesebbet fogsz agyalni) es elegedettseggel tolt el, mert sajat magadert teszel valamit. Pont ilyenekkel van tele az internet. Szamtalan celzott gyakorlat van, ami csak bizonyos testreszeket mozgat, illetve izmosit. Csak keresned kell. Talalsz olyat is, ami a fenekedet formalja ujra tokeletesse. Probalj tobb szeretettel gondolni magadra es tuzz ki pontos celokat, ne csak ugy altalaban, hogy "tokeletes testet akarok". Ha eldontod, hogy konkretan mit szeretnel, egyertelmu lesz, hogy mit kell tenned erte.

2013. júl. 4. 03:00
 28/28 anonim ***** válasza:
A féltékenykedést kivéve én is hasonló vagyok. De tuti nem lennék öngyilkos ezért :DDD Barátom szeret, meg lehet változtatni :D ha ennyire betegesen utálnám magam, akkor inkább eljárnék sportolni, diétáznék, de az öngyilkosság nem megoldás.
2013. júl. 4. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!