Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megölnétek magatokat azért mert elégedetlenek vagytok a testetekkel?
Figyelt kérdés
Mert én nem vagyok kibékülve magammal pedig barátom is van és sokak szerint szép vagyok de hiába én nem látom annak magam és már olyan szinten utálom magam,hogy a barátomat is kikészítem mert féltékeny vagyok mindenkire.Már senki sem tud rajtam segíteni mert ez lett a mániám ,hogy tökéletes testet akarok.2013. júl. 4. 00:14
11/28 A kérdező kommentje:
ha fel tennék képet nem írna senki értelmes választ,mert hülyének néznétek és azt hinnétek csak egónövelés miatt írtam ki.
2013. júl. 4. 00:17
12/28 anonim válasza:
mutatsz egy képet? akkor megmondom :)
13/28 anonim válasza:
Elégedett vagyok a testemmel maximálisan, így most a válaszom nem. Ha azt mondják szép vagy, a párod is annak lát, akkor nálad komolyabb a gond, mint egy kis önbizalomhiány. Szakemberre nem gondoltál még?
14/28 anonim válasza:
Nem. A testünk csak egy hordozó. Amennyire fontos, épp ugyanúgy jelentéktelen.
15/28 anonim válasza:
Pont hogy a testeden tudsz változtatni,csak nincs akaraterőd.
16/28 anonim válasza:
Nem, mert szeretek élni, és van annyi eszem, hogy felfogjam, egy átlagos lány vagyok, nem valami földre szállt angyal vagy mesebeli tökéletes nimfa :D Törődök a külsőmmel, de ennyi.
Gimiben átestem a manapság tinik körében gyakori anorexiás időszakomon én is, de abból szerencsére egyetem alatt kigyógyultam, és azóta sem estem vissza. Mondjuk ez az elfogadó párom nélkül sosem sikerült volna. Arra mondjuk figyelnem kell, hogy nem kezdhetek bele konkrét diétákba, mert túlzásokba esnék, de azoknak hosszú távon amúgy sincs értelmük, így ez nem is baj.
17/28 A kérdező kommentje:
de gondoltam pszichológusra de szerintem ezen ez sem segítene.Szerintem ez örökre így marad és boldogtalan leszek ezért értelme nincs az életemnek.
2013. júl. 4. 00:20
18/28 anonim válasza:
Akkor Én már rég nem élnék ha így működne.
19/28 anonim válasza:
én ma kaptam meg a hasamról feltett kép után(amikor megjegyzem éppen jó formámban voltam:DD), h úgy nézek ki, mint aki 2x szült..... nem tudom akkor a valóban kövér lányokra itt mit mondanak:D nem lennék öngyilkos emiatt.:)
20/28 anonim válasza:
szerinted én mit érzek? 17 voltam amikor rájöttem, hogy nem áll fel a farkam, több csajjal is próbáltam de sosem sikerült, csak ha magamnak csinálom, szerinted jó volt 15-20 csaj előtt beégni? ez az igazi pokol, mégsem próbáltam sosem megölni magam ez miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!