Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostik csak telefonon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik csak telefonon adják meg a tarifáikat? Ez nem valami emelt díjas lehúzás?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

francokat. e-mailba is elküldik.

én kicsit több mint egy éve kértem mailon tarifákat, és jött is nemsokra rá.

2013. júl. 3. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem már a harmadik ír vissza, hogy hívjam fel és akkor megbeszéljük.
2013. júl. 3. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel tevékenységük a legalitás határát súrolja, így a szó elszáll alapon nem írják le, hogy mennyiért vállalnak illegális munkát.
2013. júl. 3. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert telefont nem lehet lehallgatni vagy beszélgetést felvenni?
2013. júl. 3. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ez az oka.

Az értelmesebbje (kb. az 50%-uk) megadja levélben is.

Aki nem adja meg, annak az az oka, hogy abban bíznak, ha személyesen beszéltek telefonon akkor kevésbé mondasz neki nemet, míg ha csak elolvasod az árait és drágának tartod akkor fel sem keresed.

2013. júl. 3. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Telefonon is megmondom neki, hogy drága vagy nem. Jó béna kifogás. Dehát mit várunk egy k@rvától, nem az eszükért szeretjük őket.
2013. júl. 3. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Hidd el, 10-ből 8 ember pl.: nem jön el egy r*banctól akkor sem ha valami nem klappol, inkább fizet és szív...
2013. júl. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!