Ezen az oldalon miért utálják a Beats-et?
Kezdjük az elején. A beats ugyan nem szar, de sajnos túl van árazva. Szóval ugyanabban az árkategóriában jobb a sennheiser. DE amíg valaki mp3-at hallgat, addig tök fölösleges bármelyiket is venni. Minimum Cd-audio kell. Egy jófajta pl. onkyo deck mint műsorforrás, és szintén egy jófajta fejhallgató erősítő, pl Heed-Canamp, és máris kiválóan hallhatóak a különbségek a Beats, és egy Sennheiser HD598 között. Arról nem is beszélve, ha uram bocsá' minőségi hangkártyáról hallgat valaki veszteségmentes zenét. De nem csak a Sennheiser múlja felül, ugyanúgy jobb pl az AKG is.
Mp3 zenéken nem lehet összehasonlítani, és arra bőven elég egy 15 ezres fejhallgató is. Nekem masszívabbnak is tűnik a sennheiser, eddig nem sikerült eltörnöm egyet sem, pedig kettő is van, egy HD598 és egy HD205. Én a Beats fejjhalgatót is jó vételnek tartanám, maximum 20.000Ft-ért, de így a divat tartja életben. Hiszen ugyanabban az árkategóriában vannak sokkal jobb fejhallgatók. És itt nem csak a sennheiserre gondolok. Ugyanolyan minőségű fejhallgatót meg kapsz max 20-ért. pl a hd205 kb egy szinten van a beats-el.
De én fejhallgató vásárlásnál (és legyen ez a végszó) mindig azt mondom, hogy menjen el szaküzletbe, vegye a fejére, és hallgassa meg. Enélkül hangszórót venni igencsak lutri jellegű.
Ez egyáltalán nem opció. Nekem a fejhallgató erősítőmben a hangerőszabályzó egy alps potméter. Csak az 7000ft. Ráadásul ha nem telefonhoz kell tök fölösleges. És csak azért, hogy telóról/tabról hallgass zenét, nem kell 50.000-es fejes.
Ráadásul hiába van hangerőszabályzó, vagy control talk, ha ezerszer jobban szól az amelyiken nincs. De magyarázhatom, ha nem hallottad még a különbséget. Nekem itt van az onkyo cd deck, egy heed fejhallgató erősítő. És olyan hangja vagy, hogy csak na. Ugyanezen a rendszeren a beats nagyon alulmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!