Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és nők! Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők! Ti mit szólnátok, ha olyan fiú udvarolna nektek, akinek csak 10 osztályos végzettsége van?

Figyelt kérdés
Tehet megvan neki a 8 osztály és arra még 2 középiskolai (nem érettségi és nem szakmunkás, csak simán a 9. és 10. osztály). Középfokon tud angolul, van neki rendes munkája, autója is (ugyan 8 osztály az elvárás a munkakörében, de jól keres és legalább nem lop, nem egy senkiházi). A kérdést azért tettem fel, mert sajnos nálam ez a helyzet. Azért hagytam abba az iskolát, mert családi körülmények miatt nem ment volna a tanulás. Egyedül élek, 22 éves vagyok, ráadásul már szüleim sincsenek. Törekszem azért a továbbtanulásra, de inkább csak a nyelvek terén. A kérdést azért tettem fel, mert ugyan volt már jó pár barátnőm, de de majdnem mind főiskolára járt és egy kicsit zavart, illetve nem mertem bevallani nekik, hogy csak 10 osztállyal rendelkezem.
2013. júl. 3. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jó van, de azért tisztázzuk, hogy kevés az olyan nő, mint a 10-es.
2013. júl. 4. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!