Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön (pl. randivonal) miért írja oda szinte minden lány a fiúval kapcsolatos elvárt tulajdonságokhoz, hogy végzettsége: egyetem, minimum 175 cm?
Akkor keress másik társkeresőt, tele van velük az internet. Kérdésedre: Azért írják oda, mert ilyen palit akarnak, azt hittem ez érthető.
Amúgy régen volt itt egy debreceni srác, aki minden nap három ilyen kérdést írt ki, hogy hol vannak a rendes lányok. Ő jutott rólad eszembe, mert Te is egyfolytában ezt pedzegetted, hogy társkeresőn ki miért milyen párt akar.
Jó, csak én ezt nagyon aljas dolognak tartom. Itt fröcsögsz, meg háborogsz, hogy az ilyen.olyan lány miért ilyen pasit akar, közbe meg kiteszel egy tök más képet? Ez tudja elvenni a nők (és férfiak) kedvét a társkeresőtől egy életre.
És nem mondtam, hogy a debreceni srác vagy, azt mondtam, olyan vagy. Állandóan ilyen kérdéseket írogatsz ki. Közbe meg más kép van kint. Pf.
Kérdező: beállni a húspiacra reménytelen eset, pláne, hogy túlkínálat van és a kereslet meg önértékelési zavarban küzd. Van 100 nőre 150 férfi, a 100 nőből 99-nak maximum a férfiak felső 10%-a felelhet meg, de talán még az sem. Te, mint a 135 férfi egyike tök feleslegesen görcsölsz itt :) Amit tehetsz:
- vársz a szerencsédre
- teszel azért, hogy bekerülj a 10%-ba
- keresel máshol nőt és elfelejted ezeket a szar oldalakat, mert nem érted vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!