Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthat egyetemi kollégiumban egy olyan srác, aki nyíltan vállalja, hogy meleg?
Figyelt kérdés
20/F2012. aug. 17. 21:21
2/22 anonim válasza:
Nem voltam koleszos, és nem vagyok meleg sem, de nem tartom jó ötletnek egy ilyen helyen nyíltan felvállalni...
3/22 anonim válasza:
szerintem se vállald fel mert halálra fognak cikizni sajnálom de ilyenek a fiatalok :( én sem értem hogy miért kell másokat cikizni mindenki olyan amilyen
4/22 anonim válasza:
Én felvállaltam és semmi sem történt :)
Megverni nem is próbáltak, mert "izomálat" vagyok, de vannak elegen akik messze elkerülnek. Viszont vannak jó haverjaimk és egy két barátom is (mind fiuk) akik kedvelik a társaságomat és mindegyik hetero.
5/22 A kérdező kommentje:
Veréstől nem félek, 8 éves korom óta karatézom, szerintem meg tudnám magam védeni.
2012. aug. 17. 21:30
6/22 anonim válasza:
Szerintem meg ne titkold...de nem kell ezzel kezdeni, mert tudod sok az előítéletes ember...szerezz igaz barátokat ott is :) aztán idővel elmondod nekik, nem kell ezzel kezdeni, de titkolni sem :)
7/22 anonim válasza:
Ha meg tudod magad védeni akkor szerintem se titkold - hátha szembe jön veled egy helyes homo srác.
8/22 A kérdező kommentje:
"hátha szembe jön veled egy helyes homo srác"
Bár így lenne!!! :)
2012. aug. 17. 21:44
9/22 anonim válasza:
Büszke ne legyél rá,provokatívan ne hangoztasd.Ha így teszel a többség meg sem tudja,elég ha az tudja akinek kell nem?Ha mégis hangoztatod és provokálsz vele akkor meg viseld a következményeit.Mindíg az volt a véleményem hogy az emberek többsége nem emelne kifogást a homoszexualítás ellen,mert ha emelne is meg nem szűntethetik-viszont azzal hogy hangoskodnak,nem létező jogfosztásokról papolnak és büszkén verik a mellüket-nos ezzel pontosan kivívják az ellenszenvet maguk iránt.Leonardo Da Vinci is homár volt,mégsem ez adott neki okot a büszkeségre és nagy emberként van elkönyvelve függetlenül ettől.Mert nem azzal akart kérkedni hanem azzal ami valódi érték-a tehetségével.A vállalás tehát egy dolog,a kérkedés egy másik-ezt tartsd szerintem szem előtt.
10/22 anonim válasza:
Egyik barátom ott ismerte meg az élettársát, 8 éve együtt élnek. :)
Ő sem ezzel kezdte, hogy sziasztok, meleg vagyok, de ha valaki megkérdezte, nem köntörfalazott, elmondta. Szerintem te is tégy így: ne ezzel kezd a bemutatkozást, hogy "Szia, Józsi vagyok, meleg", viszont ha kérdezik, ne titkolózz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!