Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthat egyetemi kollégiumban egy olyan srác, aki nyíltan vállalja, hogy meleg?
volt már kapcsolatod?
amikor kiderült volt aki melletted állt?
Igen, volt kapcsolatom.
Amikor kiderült, legjobb barátnőm állt mellettem, aki egyben osztálytársam is volt, de sajna most más városokban tanulunk tovább.
Én 20 éves lány vagyok, nem biztos hogy érdekel a véleményem, de azért elmondom :)
Én is most leszek kolis, nem tudom mire lehet számítani, de szerintem csak legyél önmagad. és szerintem ne mond el, de ne is titkold, mindenki máshogy reagál, és inkább szobatársaidnál (ha ismeretlenek) inkább csak simán puhatold ki, mert egy teljesen homofóbbal is összekerülhetsz, és az csak neked lenne rossz :(
nekem ikertesóm (fiú) meleg, engem cseppet sem zavar, sőt jobban kijövünk mint valaha ^^ ő koleszos most, fél év után mondta el a társainak, hogy meleg, és nem nézték volna ki belőle, de őket nem zavarta, nem titkolja, hogy az, mégis jól megvan mindenkivel, még azzal is aki utálja ezért, mert ezzel nem őt, hanem magát járatja csak le :)
szóval csak add magad, és minden jó lesz :)
Szerintem se hangoztasd. Majd a barátaidnak mond el. Hátha az egyik nem is olyan hetero...
Bár ha kérdezik megmondhatod h a fiúkat szereted.
Amúgy hol szoktál ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!