Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire számíthat egyetemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthat egyetemi kollégiumban egy olyan srác, aki nyíltan vállalja, hogy meleg?

Figyelt kérdés
20/F

2012. aug. 17. 21:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
én senkinek nem mondtam el eddig és nincs senkim. se barátok, haverok.. senki.. korban hasonló vagyok.. ugyh ennél csak jobb lehet...
2012. aug. 17. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
Kollégium, hát ez ilyen bicikli, de inkább nem reklámoznám, de legalábbis nehogy rányomulj egyikre, mert a karate tudásod nem ment meg XD
2012. aug. 17. 22:31
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Arra számíthatsz, amit szeretnél. Csak nem úgy, ahogy szeretnéd.
2012. aug. 17. 22:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem reklámoznám, de nem is titkolnám. Középsuliban 11. osztályban kiderült, de olyan sok cikizést nem kaptam érte.
2012. aug. 17. 22:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

volt már kapcsolatod?

amikor kiderült volt aki melletted állt?

2012. aug. 17. 23:00
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen, volt kapcsolatom.

Amikor kiderült, legjobb barátnőm állt mellettem, aki egyben osztálytársam is volt, de sajna most más városokban tanulunk tovább.

2012. aug. 17. 23:03
 17/22 anonim válasza:
100%

Én 20 éves lány vagyok, nem biztos hogy érdekel a véleményem, de azért elmondom :)

Én is most leszek kolis, nem tudom mire lehet számítani, de szerintem csak legyél önmagad. és szerintem ne mond el, de ne is titkold, mindenki máshogy reagál, és inkább szobatársaidnál (ha ismeretlenek) inkább csak simán puhatold ki, mert egy teljesen homofóbbal is összekerülhetsz, és az csak neked lenne rossz :(

nekem ikertesóm (fiú) meleg, engem cseppet sem zavar, sőt jobban kijövünk mint valaha ^^ ő koleszos most, fél év után mondta el a társainak, hogy meleg, és nem nézték volna ki belőle, de őket nem zavarta, nem titkolja, hogy az, mégis jól megvan mindenkivel, még azzal is aki utálja ezért, mert ezzel nem őt, hanem magát járatja csak le :)

szóval csak add magad, és minden jó lesz :)

2012. aug. 17. 23:05
 18/22 anonim ***** válasza:
95%
mindenképpen vállald fel. a sok ember azért homofób, mert nem ismer egy meleget sem. azt hiszik az valami egzotikus állatfaj. de ha kiderül, hogy az osztálytársuk, szobatársuk, legjobb barátjuk az, akkor megláthatják, hogy éppoly emberek, mint bárki más. ezzel sok szeterotípiát eloszlathatsz.
2012. aug. 17. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is most leszek koleszos. :) Szerintem se hangoztasd, egyszerűen csak ne titkold, ha rákérdeznek, akkor mondd el az igazat, ennyi. Nekem személy szerint semmi bajom a melegekkel, de sajnos elég sokan előítéletesek, mintha egy betegség lenne vagy egy felvett, rossz tulajdonság. Ne törődj velük, tudom, hogy mondani könnyű és betartani már annál nehezebb, de csak feleslegesen stresszelnéd magad azzal, ha mások véleményével foglalkozol. Egyébként melyik suli koleszában fogsz lakni? (Ha ezt nem akarod elmondani, akkor tekintsd semmisnek a kérdést.) (20L)
2012. aug. 18. 00:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se hangoztasd. Majd a barátaidnak mond el. Hátha az egyik nem is olyan hetero...

Bár ha kérdezik megmondhatod h a fiúkat szereted.

Amúgy hol szoktál ismerkedni?

2012. aug. 18. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!