Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Zavarna titeket, ha egy olyan srác udvarolna akinek nincs jogsija de nektek van?

Figyelt kérdés
NEm lenne kellemetlen, hogy neked nő létedre van jogsid de a srácnak nincs?
2013. jan. 23. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod.
2013. jan. 23. 01:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Jobban zavar, hogy ilyen hülyeségeket gondolsz. Miért zavarna? Mennyi idős vagy? Mondjuk fura ha 30 felett nincs, de nem szempont. Utolsó amit nézek párválasztásnál. Most kezdtem el én is. Ha lesz valaki akkor el tudjak menni hozzá könnyen ne kelljen 2x átszállnom vonattal.

21/N

2013. jan. 23. 01:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én egyik bohém (színész) kollégám 34 évesen szerezte meg a jogsit, eléggé antitalentum volt, de végül csak sikerült neki. A barátnőjét nem zavarta, fuvarozta addig is ide-oda :)
2013. jan. 23. 01:35
 4/7 Pretty Ballerina ***** válasza:
Nekem nincs jogsim, de ha lenne sem zavarna a helyzet. Nem lenne kellemetlen.
2013. jan. 23. 02:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez már megint valami tizen- vagy huszonévesnek a kérdése.

Nekem pl. van jogsim, de kb. 10 éve nincs már meg az autóm - eladtam. Kit érdekel, hogy a pasinak van-e jogsija vagy kocsija? Attól boldogabb lesz a kapcsolatunk ha van neki és ha nincs jogsija akkor többet veszekszünk és rosszabb lesz?

2013. jan. 23. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
ha lenne jogsim se mennék sokra vele, az életben nem jön össze egy kocsira való, akkor meg minek költsek rá 100 ezret. Anyuci, apuci nem fizeti, én meg nem fogok erre spórolgatni hónapokat
2013. jan. 23. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi hibája van a srácnak, minden másban tökéletes, akkor ide vele! :D
2013. jan. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!